Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (30/62) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: edin в Януари 26, 2017, 09:57:45 pm ---При хората, които се излекуваха с масло от канабис, ракът се завърна, което изобщо не ме учудва.

--- Край на цитат ---

Това означава че, отново са се върнали към старите си навици и организма отново се е подкислил. Демек pH стойността на храната която поемат е с преобладаващ киселинен характер. Иначе, ако бяха преминали към натурална и естествена храна със преобладаващ алкален характер, нямаше да има ново развитие на рака. Такъв е извода!

dmitarp:
Някой може ли да ми посочи една нормална и естествена храна, характерна за българските земи, а не някаква екзотика, която да има алкален характер.

PyroVeso:
Чесън, ряпа/репички всякакви цветове (бели, черни, червени), цвекло, хрян, листа от спанак.
Колкото и невероятно да звучи - лимонът е една от най-силно алкализиращите организма храни.

По препоръка на д-р Гайдурков:
1. Сутрин на гладно изпиваш 1 чаша (200 мл.) прясно изцеден сок от моркови.
2. След 20 минути изпиваш 1 чаша (200 мл.) фреш от лимони.
Това ти е закуската.
За обяд вече каквото сва̀риш :)

EDM electronics:
Страната ни с четирите годишни времена е една от най-богатите в света от разнообразие на плодове и зеленчуци. Няма нужда да ги изброяваме, всички ги знаем. Ние имам плодове и зеленчуци всички сезони.

Достатъчно е да се яде 1:3 тегловни части алкални и киселинни храни, за да поддържаме неутрален баланс, което е най-добре. Много алкална кръв също не е на добре, само когато се провежда лечение за определен период. Алкализиране може да се постигне и чрез добавяне на малко сода, но за кратко време или употребата на минерална вода. Но алкалната среда е благоприятна за развитието на бактериите. Повечето бактерии живеят в алкална среда.

За поддържането на добър имунитет е важно не само алкалния баланс, но и доброто кръвообръщение, което значи много движение, спорт, поне 10 км. на ден вървене или 3 км. бягане.

Много важно е и психическото състояние, дори мисля, че то определя 50% от имунитета - спокойствие, увереност, чувство за щастие, липса на страх, задоволство и т.н.

Преди всичко човек трябва да се стреми да развива, поддържа, надгражда и разчита на имунитета си, а не на някакви билки или др. илачи да го спасяват от болестите, последните са само допълнение - муниции за имунитета.

Иван Димов:
   И като се почнат едни експерименти, някой казал, други рекъл. Най-добре е всеки сам да преценява за себе си. Аз например ако изям един лимон за закуска, до обяд стомахът ми ще се е "остъргал". Някой така и язва ще направи. Далеч по-добре според мен е да се ядат ябълки 20 минути преди другото хранене. Освен това хората имат проблем и със зърнените и тестените храни. Аз лично имах даже главоболие от глутена в тези храни и това главоболие изчезна, след като спрях тяхната консумация. Сега се храня главно с картофи, ябълки, яйца и т. н. Въобще експериментирам с различни храни и се самонаблюдавам. За да открие човек от коя храна има проблем, трябва да се храни с малко на брой храни и от време на време да изключва от менюто си храна, в която се съмнява. Така наблюдавайки се ще усети има ли някаква промяна в здравето му, когато е изключил проблемната храна. Освен това се прекалява с количеството на изядена храна. Човек съвсем спокойно може да живее като се храни не повече от два пъти на ден. Някои йоги се хранят даже един път дневно, но те не изразходват много енергия.
   Храненето наистина е много важно за нашето здраве, затова яжте повече плодове. Човекът е плодоядно животно и ако яде само плодове, няма въобще да се разболява. А всички знаят, че спортът е здраве и че цигарите са вредни за вашето здраве.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия