Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
Ksurnev:
EDM electronics
По нашия край на тази билка старите хора и викаха "раково биле"
Моята баба знаеше много неща, ама кой да учи? Казваше, че за всяка болка си има билка, но не ги знаем всичките.
EDM electronics:
Преди няколко години мой приятел лекар ми сподели /под секрет, за да не го уволнят ;)/, че пациент си е излекувал крака от гангрена /или начална форма на гангрена/ с външно и вътрешно приложение на котешка стъпка.
Никое от приложените скъпи лекарства нямали ефект. Тайно му било подшушнато за "котешката стъпка". Така човекът се излекувал напълно от тежката инфекция.
Ksurnev, трябвало е повече да слушаш баба си. Такива знания е задължително най-малкото да се предават в семейството.
Моят дядо имаше един много хубав лаф за властта: "Властта е слез от коня да се кача аз" - добре съм го запомнил.
Радико:
EDM electronics
Напълно си прав за котешката стъпка. Искам само да добавя че, доцента "не беше професор" едва не го съдиха за нарушение на лекарската етика защото излекувал няколко човека от рак" Другото е че, Котешката стъпка може и да се пие пак действа но в началото предизвиква гадене и трябва да се почне с малки постепенно повишаващи се дози.
piton2012:
Няма да спорим за титлите / 90% незаслужени /, но "доцента" си е професор, както каза EDM electronics.
Казва се Иларион Янчев. За него се изписа и изговори много. Който иска да чете, но едва ли има много смисъл. Цялата работа е, че не професора е открил билката. Тя е известа от поне 1000 години преди Христос. Използвала се е за заздравяване на рани тъй като има силно регенеративно действие. Котешката стъпка / Clinopodium vulgare / е изследвана в много страни, но заключенията насякъде са слаб антитуморен ефект . Приносът на г-н Янчев е може би в концентрацията. Така си мисля поне аз. Ефектът може да е слаб, но той прави силно концентрирани разтвори, които все пак имат ефект
/ поне при плъховете които инжектират директно в тумора /.
Има и друг българин с изобретение на противотуморно лекарство. Ако го има във форума нека администратора изтрие това.
Той се казва Продан Христов и е създател на хваленото и оплюто лекарство "Антималигноцит" или СН23. Получено е при екстракция на листа от Лопен / Verbascum densiflorum или Verbascum thapsiformae / и един от видовете Божур /Paeonia officinalis /. Точната рецепта автора не дава.
EDM electronics:
--- Цитат на: piton2012 в Януари 25, 2013, 02:46:32 pm ---
Има и друг българин с изобретение на противотуморно лекарство. Ако го има във форума нека администратора изтрие това.
Той се казва Продан Христов и е създател на хваленото и оплюто лекарство "Антималигноцит" или СН23. Получено е при екстракция на листа от Лопен / Verbascum densiflorum или Verbascum thapsiformae / и един от видовете Божур /Paeonia officinalis /. Точната рецепта автора не дава.
--- Край на цитат ---
Знаем го и него.
Не, няма го във форума. Но за какво пък да го има? Защо да му правим реклама? Нека си носи рецептата и да си я запази за себе си. Чака и той големите пари. А колко човешки живота може да спаси досега, ако не беше сребролюбието му.
За мен е лош човек. Как се нарича този, който като знае как да помогне на умиращи хора, но не го прави, защото чака някоя фармацевтична компания да му плати, възприемайки себе си за особено просветен - илюминиран?
Правя съпоставка с него и италианеца д-р Тулио Симончини.
Този факт няма да остане ненаказан от природните закони.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия