Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
piton2012:
--- Цитат на: edin в Януари 29, 2017, 05:05:45 pm ---В действието на лим. сок има химични реакции и не се разчита изолирано, на Ph-то на лимона. При попадане в стомашния тракт, лим. сок образува хидроксилни групи, които са най-мощния алкализатор, защото се свързват с недоокислените метаболити, при което тялото с лекота ги изхвърля. Резултатът е повишаване на Ph на тялото.
--- Край на цитат ---
Хитър си ти Един :). Горе-долу, така стоят нещата, за това го е написал и PiroVeso. Не се съмнявам, че той го знае, но...лека провокация, за тонус, да не губи концентрация. Той така и не ме удостои с отговор, но може би не е прочел, а и няма нужда.
Поздрави на всички.
plcsoft:
--- Цитат на: piton2012 в Януари 29, 2017, 05:31:05 pm --- Добри са снимките. Нямаш тълкуване, освен, че си забелязал, че има разлика :). Това е шега, не заяждане, но понеже не казваш, че лимона е кисел и има ниско рН, а не 10, както е в интернетската ти таблица, изпращам ти номера си.
--- Край на цитат ---
Тълкуването съм го направил по-горе, в писанията си(чети и проумявай). Всъщност тълкуването не ми е толкова интересно а и въобще не ме интересува(ако ме питаш това). Нито съм химик нито пък имам намерение да ставам(минало е времето). Писах и пак ще го повторя - За мене е важно едно - практическото приложение и ползите за МОЯТ ;) организъм. Другото го оставям на тебе, явно ТИ си "спеца" по деференцирано едностранчиво мислене. И въобще не ми пращай телефона си.Няма за какво да ти се обаждам. Всеки що годе мислещ човек знае че, лимонената киселина е с ниско pH(логично е, защо трябва да се обяснява). Нали е КИСЕЛИНА!!! И правиш ли разлика между зрели лимони и изкуствено узрели :) лимони?? Като опиташ истински узрял лимон и това, което го купуваш от супермаркета или бакалията, ще усетиш и разликата. Това е все едно да изядеш една зелена слива(джанка) и да си мислиш, че ядеш напълно узрял плод!? :D Не желая повече да влизам в полемика с теб. Мисли каквото си искаш!!! Имам по-важни неща с които да си губя времето. ;D ;D
Лека вечер!
Забравих да добавя! Интернетската ми таблица, не е моя. Взел съм я от Интернет! ;D Но от две години я ползвам и за сега ми върши чудесна работа. А за по-придирчивите и с по-високи изисквания нека да си направят труда, да си направят собствена достоверна таблица и нея да си ползват. Като са толкова претенциозни и знаещи. Да оставят на нас по-незнаещите да ползваме каквото има. Като в поговорката. Намерил, та и кусури търси!!! :) :)
piton2012:
--- Цитат на: plcsoft в Януари 29, 2017, 06:59:29 pm ---Тълкуването съм го направил по-горе, в писанията си(чети и проумявай). Всъщност тълкуването не ми е толкова интересно а и въобще не ме интересува(ако ме питаш това). Нито съм химик нито пък имам намерение да ставам(минало е времето). Писах и пак ще го повторя - За мене е важно едно - практическото приложение и ползите за МОЯТ ;) организъм. Другото го оставям на тебе, явно ТИ си "спеца" по-деференцирано едностранчиво мислене. И въобще не ми пращай телефона си. Няма за какво да ти се обаждам. Не желая повече да влизам в полемика със тебе. Мисли каквото си искаш!!! Имам по-важни неща с който да си губя времето. ;D ;D
Лека вечер!
--- Край на цитат ---
Благодаря! Лека и на тебе. Няма какво да си мисля. Знам, че си достатъчно интелигентен, за да се занимаваш и с по- важни или поне по приятни неща. Не съм искал да те засегна, само предупреждавам да не се предоверявате на всичко написано.
burgas61:
Здравейте,
Ако имате желание прочетете в този български сайт http://www.mmsbulgaria.com
темата за „Киселинност срещу алкалност – живот или смърт”, или „pH заблудите” от 28 май 2015г.
Тя ще ви даде много отговори:)
dmitarp:
Молба към модераторите, заключете тази тема и напълно я изтрийте докато някой не се е отровил!!!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия