Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (39/66) > >>

MrDeath:
Здравей Марги,

Съжалявам за лошите диагнози, но поздравления за силната ти воля за преобразуване. Хранителната програма, която си избрала е супер! Ограниченията на които си се подложила също, но нека не са ограничения, а наистина промяна на живота. Лошо е да възприемаш, че се ограничаваш по някакъв начин. Психологичното състояние наистина е много важно.

Аз лично нямам опит в борбата с рак, но бих ти препоръчал да погледнеш разни теми за гладуване (сухо, мокро).
Ето няколко примера:
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1328.0
http://gladuvane.com

Това е страхотно силно пречистване и мисля, че би ти помогнало. Но отново: не забравяй състоянието на духа!
Въпреки че нямам опит с рак (дано и да нямам), имам доста опит със сухото гладуване и реални резултати. Дано съм бил полезен!

Margarita Spiridonova:
 Здравей  MrDeath
Благодаря ти много за материала, който си ми изпратил. Всяка информация е ценна за мен и разбира се, смятам да опитам методите за сухо и мокро гладуване. Тези дни тъкмо се чудех дали да  не пробвам и аз с лечебен глад . Чела съм доста добри отзиви и мисля, че това само ще ми помогне . По пътя, по който съм избрала да вървя- имам предвид  лечението с нетрадиционни методи, в никакъв случай не смятам, че се ограничавам от нещо. Точно обратно - вярвам, че това е правилният начин на живот и го разбирам от начина по който се чувствам-чувствам се страхотно, както никога да сега. Ще се боря, ДА ..Желая ти всичко най-добро  и най-вече ЗДРАВЕ ..Няма по-ценно нещо от него . :)

Аtos:
 locco, това предложение изглежда разумно, но за жалост, човек трябва да разполага с лична биолаборатория, за да го приложи!
Всяка жива тъкан, "извадена" от тялото, така или иначе умира за минути!
Няма как да се осъществи подобно изследване, без да се поддържат изкуствено живи подобни клетки продължително време, а самият метод на поддържането им, дали няма да е в "контра" на илачите?
Да, в клинична лаборатория би могло да се тества, но едва ли някой "доктор", ще ти уйдиса на акъла, смятайки те за невежа, а себе си - за светило в науката...

Аtos:

--- Цитат на: locco в Август 23, 2017, 03:39:48 pm ---Туморните клетки извадени от първия документиран случай на рак преди петдесет и повече години още са живи не вярвам да гинат лесно де.

--- Край на цитат ---
Именно - поддържани в лабораторни условия. Ако имаш лично предложение към Margarita Spiridonova, пиши и на лични, да не пълним темата с хипотези и непроверени неща!

Margarita Spiridonova:
Здравейте .Не съм писала отдавна и реших да споделя резултатите  контролните прегледи ,на които се подлагам всеки 6 месеца . Правих компютърна аксиална томография на коремните органи ,мамография и ултразвук , рентген на бял дроб ,пълна кръвна картина ,туморни маркери, биохимични кръвни изследвания.Всички резултати са много добри .Слава Богу .Все повече се убеждавам ,че съм постъпила правилно като се лекувам само с народни средства . На седмото небе съм от щастие . Дай Боже на всички само поводи за радост

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия