Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (43/66) > >>

az_skeleta:
Аз пък въобще не съм съгласен че силиций и селен са едно и също нещо!!!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B9

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD

MTM:
Az_skeleta  по инерция съм го написал Извинявай.

Радико:

--- Цитат на: MTM в Март 19, 2018, 09:13:25 pm ---Радико силиций, селен, салицилова киселина и както и да го наричаш в общи линии е едно и също нещо. Вино плюс салицилова киселина,, аспирин". Както и да е.

--- Край на цитат ---

--- Цитат ---В салициловата киселина — C6H4(OH)COOH — карбоксилната и хидроксилната групи са директно свързани с бензеновото ядро.
--- Край на цитат ---
Нещо не виждам тука къде е силицият.
Източника на цитата е:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BA%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0

smsi-h:
Откровено казано, напоследък в тази тема се изписаха доста нелепици, недомислици и глупости. За целта пускам една доста добра книга за алтернативното лечение на рака, обхващаща почти всичко от световния опит. Материалът е доста ценен и ви съветвам да си го запазите.

Уважаема Маргарита... Аз лично, откакто през зимата пия почти всеки ден домашно червено вино, собствено производство, не боледувам от простудни заболявания. От осем години в къщи си правим ябълков оцет и го консумираме всекидневно, особено баща ми и дъщеря ми. Отделно, пет души семейство сме, ядем по около 80 килограма мед на година, даже често жена ми като бръкне в шкафа, ха... пак няма захар за да направи сладкиш. Хапваме си и доста прашец, баща ми основно с него си прави профилактика за простатит, от няколко години не само, че е добре, ами даже и не ходи на лекар, за да си прави изследвания. Приоритетно ползваме пасти за зъби без флуорид, жена ми избягва да готви пържено, а топлинно непреработените салати почти всекидневно са на масата ни. Вече съм почти на 50, а кръвното ми е в болшинството време е 110-115 на 70-75 и не се занимавам със  спорт, въпреки, че пуша дневно по кутия цигари.

От цялата описана от Вас диета, не мога да проумея защо приемате небелено ленено семе и пълнозърнест хляб. Прост факт, във всички обвивки и триците на зърнените култури, има твърде високо съдържание на фитинова киселина, която е доста токсична и влияе даже на ниво ДНК. Най-добрият начин за неутрализиране на фитиновата киселина е варенето, не печенето. Голещо Ви препоръчвам да се снабдите с апарат за кълнове и вместо пълнозърнест хляб и млени семена, консумирайте кълнове и по-точно, зелената част на кълновете без корена и остатъка от семето, а най-добре е да си правите сок от смлени кълнове, който да го пиете прецеден.  За кълновете в нета има изписано много, като по пълноценност те се равняват едва ли не на водораслите, т.е. супер храна са, както и цветния прашец.

Маргарита, имам питанки. Опитвали ли се лечебен глад? Правени ли са ви изследвания напоследът за нива на цитокини и ако са, какви са изводите?

juliang:
силиций, селен, салицилова киселина, диплоидни и тетраплоидни клетки, пасти за зъби без флуорид, фитинова киселина, нива на цитокини...

Това е само от последната страница.

Хора, аз дори не си знам нивото на хемоглобина или желязото дет би трябвало да излизат при елементарен кръвен тест... Вие в поликлиниката ли живеете, или следвате органична химия задочно? :) Не усещате ли че приличате на хипохондрици?

От тоя свят никой не си е отишъл жив. Здравите обикновено си отиват от нещастни случаи.
Спрете да се ровите в организмите си и живейте така, че като стане време да си ходите от тоя сват да не съжалявате за нито един ден който сте изживели. Да не можете да кажете че сте го пропилели.

Както искайте ме разбирайте...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия