Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
edin:
Тук съм съгласен с теб, но не бива и хептен през къра да го бичим.
Maistora52:
Цитираните по-горе от мен материали са от тук: http://radostinalassa.blog.bg/technology/2018/03/16/chrevnite-paraziti-i-siliciiat.1599203
Под всеки от отделните материали има линкове към подобни по тема, и "с прескок" си ги копирах всичките.
Видях много здрав смисъл в някои от тезите.
Истината е на кантар, според конкретния индивид...
"Най добрият лекар е човек сам на себе си!" (бълг. поговорка)
hyparh:
Вероятно и тук истината е някъде по средата. Юлиян също е прав до голяма степен, но все пак човек би искал (когато му дойде времето) смъртта (или преходът) да бъде колкото може по-бърза (инфаркт, инсулт) отколкото месеци или години ходене по мъките с раково заболяване и то примерно на възраст наполовина на средностатистически отредената за живот. Страхът от рака не е случаен, защото човек вижда какво причинява тази болест на близките му (вероятно са много малко семействата без нито един раково болен в родата).
Така че пълно занемаряване начинът на живот пак не е приемливо.
Чел съм, че консумацията на Алое Вера е мощно средство за различни заболявания в т.ч. и рака, като спира размножаването на раковите клетки и помага в процеса на излекуване.
Относно снабдяване на организма с високоусвоим силиций, потърсете в Гугъл за "диатомична пръст". Аз от известно време я взимам като хранителна добавка - цената е достъпна и стига за доста време.
plcsoft:
От прочетеното до тук осъзнавам едно нещо! Че ние като "разумни" същества не разбираме едно нещо. Всичко е въпрос на Енергия. Имаш достатъчно жизнена енергия, тялото ти само се справя с проблемите на живота. Нямаш енергия, тогава търсиш алтернативни начини за да си я доставиш и да позволиш на жизнените процеси да протичат нормално. Източил си жизнената си енергия за безсмислени неща и безсмислен живот, тогава започваш да боледуваш и тялото ти започва да вика "мама". Не осъзнаваш в какво състояние си, защото си изцеден от безсмислени идеи, идеали и амбиции, който никога няма да реализираш. Това е! Който го разбира, добре! Който не го разбира, сори! Да се бори!!! :)
Радико:
plcsoft
ОТВРАТИТЕЛНО ЦИНИЧНО изказване. Ти току що изрече:
"Мъчете се и мрете грешници защото така ви се пада" насочено към всички болни, не само от рак.
Не искам да съм пророк, но това ще ти се върне десетократно защото всичко, всяка дума се връща като бумеранг.
Юлияне напълно съм съгласен с теб само с една мъничка поправка:
Мисля че е по добре да съжаляваш за загубата на половината от десетте години които си живял отколкото да не съжаляваш за нито един от десетте дни които си живял.
Нещо съм се разкашлял като магаре за това довечера когато предполагам, че ще четеш тези редове мисля да ударя една голяма бирена халба греяно вино с черен пипер. Ха наздраве.
А и да се помолим думите на plcsoft да му бъдат простени.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия