Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (47/66) > >>

EDM electronics:
Да кажа и за йогиската практика за пречистване на червата с пиене на солена вода и прекарване през стомаха: правил съм го, но не е за всеки и при мен не се получаваше. Да пиеш солена вода е адски отвратително, аз не я задържам. В крайна сметка се получава, че водата не излиза от ауспуха, а остава в организма и се получава солен шок с всички последствия, най-вече свиване на кръвоносните съдове. А и колко вода ще прекараш? количеството е твърде малко за да пречистиш добре дебелото черво. Пак казвам: "Не питайте старило, питайте патило"!

Ако искаме да направим най-доброто пречистване на чревния тгракт е най-добре да отидем на хидроколон терапия. Вече има навсякъде и там ефекта е най-голям, особено за тънките черва. А дебелото черво се пречиства с клизми в домашни условия. Тия йогиски практики са само на книга, има къде-къде по-добро и лесно...

edin:

--- Цитат на: Радико в Март 20, 2018, 11:11:48 am ---
 Тук четът хора които имат нужда от лекарства не от съвти за праведен живот. Последното важи и за амулетите на Тюрен Не знам дали ще предпазят от заболяване на рак, но че няма да излекуват съм убеден.

--- Край на цитат ---

А убеден ли си, че като се напънеш, ще пръднеш? Ти в случая заблуждаваш четящите и ги лишаваш от право на информиран избор. Катализатор си виждал само на снимка, но си много убеден, какво може или не може. Как му викат на това? Айде да не казвам.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вметка към Маргарита - шуслерови соли има в почти всяка аптека. По-изгодно е да намерите солите на Биохерба, в здравословните магазини, защото са много по-евтини и вършат същата работа. 230 таблетки са към 7лв.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Март 20, 2018, 03:38:58 pm ---Ако искаме да направим най-доброто пречистване на чревния тгракт е най-добре да отидем на хидроколон терапия. Вече има навсякъде и там ефекта е най-голям, особено за тънките черва. А дебелото черво се пречиства с клизми в домашни условия. Тия йогиски практики са само на книга, има къде-къде по-добро и лесно...

--- Край на цитат ---
И се сещам за наивниците, даващи по 60-80 лева за водородно почистване на двигателя ... :)
Как ще си чистиш тънките черва бе човек? Та нали там се извличат огромната част от веществата необходими за организма ти? Стомаха е само една мелница, всичко става в червата... По-добре тогаз си бодни един авокад у вената и си наливай оттам необходимите вещества - отделителната ти система ще остане в идеално чист вид... ще си запазиш и зъбите, и стомаха, всичко ще ти е като ново ... :)
А за дебелото черво ... в билковите аптеки има разни чайчета за лениви черва ако толкоз искате да не задържате нищо.
Но да си прайш клизма всеки ден или дори всяка седмица ... това за мен е болестно състояние.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Март 21, 2018, 02:04:23 am ---
Как ще си чистиш тънките черва бе човек? Та нали там се извличат огромната част от веществата необходими за организма ти? Стомаха е само една мелница, всичко става в червата... По-добре тогаз си бодни един авокад у вената и си наливай оттам необходимите вещества - отделителната ти система ще остане в идеално чист вид... ще си запазиш и зъбите, и стомаха, всичко ще ти е като ново ... :)
А за дебелото черво ... в билковите аптеки има разни чайчета за лениви черва ако толкоз искате да не задържате нищо.

--- Край на цитат ---
Ами то гладуването е точно затова, да ти остане чист храносмилателния тракт и в него да няма никакви хранителни вещества. Кой ти е говорил, че пречистването е перманентно и повече няма нужда човек от храносмилателния си тракт, та да си боде системи и от тях да се храни. Нали целта е да не се храниш? От д'е ги мислиш тия простотии? Кой ти говори и всеки ден да си правиш клизми и да си бъркаш в задника? Тръбите на печката всеки ден ли ги чистиш? Или въобще ли не ги чистиш?

Вземи прочети малко медицинска литература, да се образоваш, преди да пишеш простотии. Ще разбереш, че със слабителни не може да се прочисти дебелото черво. Ама ти най-добре нищо не чети, че си просто една контра. Ходи си с натрупаните миризми и патологии. Звучиш точно като човек, който не е пропускал дори едно хранене през живота си и хал-хабер си няма.

Margarita Spiridonova:
edin -   Благодаря ви за информацията .Непременно ще си купя  от шуслеровите соли л :)
 locco- не ни се карайте де . Все пак аз използвам този метод почти 2 години и все още съм жива . И не само това, а резултатите ми са идеални . Защо си мислите ,че преди да предприема каквато и да е стъпка ,съм го направила ей така на сляпо. Аз ВЯРВАМ в моята си програма и нямам намерение след всяко едно изказано чуждо мнение  да я променям ,при положение ,че РАБОТИ . Приемам всякакви съвети и най- вече от хора които са вървели по МОЯ  път И ИМАТ РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ . Все пак всеки сам си решава . ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия