Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (6/62) > >>

Радико:
http://30dumi.eu/2013/09/kajsievite-yadki-spasenie-ot-sma-rtonosna-bolest/
Доста интересен материал по темата. Някой от нещата в него не са неизвестни за определени колеги, но има и такива на които ще е от полза. 

Сашо:
Здравейте, искам да попитам някой знае ли билката "котешка стъпка"дали помага при рак на кожата и как трябва да се прилага. Много ще съм ви благодарен за информацията... от един месец на баща ми му откриха рак на кожата, предстои му операция на 26-ти септември, ще изрежат болното място, което е една не заздравяваща раничка на гърба с големината на нокът, но се страхувам да няма разсейки, та искам да се подготвя с алтернативни методи, не съм привърженик на химиотерапията. Искам да добавя, че освен рака баща ми има и Паркинсон. Благодаря предварително.

Радико:
Едва ли има кой да ти каже нещо категорично освен да чуеш "категорично" отхвърляне от определени хора с неясни комерсиални интереси.
Във всички случаи едно е сигурно: вреда от лечението няма да има, е, освен ако преди това до партидата с билки не е имал достъп друг такъв човек.
Много внимавай с произхода на билката. От опит ти казвам не я взимай от търговската мрежа. 

Сашо:
Благодаря, баща ми е билкар-любител, така че ще може сам да си я набере.

PyroVeso:
Ракът на кожата се лекува с мехлем (концентриран извлек) от hemp (индийски коноп, марихуана).
Има много клипове и интервюта в тубата на напълно излекувани хора с преди това огромни проблеми.
Колегата zdravkotd ме беше питал преди време как да направи екстракцията, но не знам докъде е стигнал с неговия случай. Гледам не се е логвал от лятото на 2012 г., та вероятно там случаят е вече приключил.
Можеш да се опиташ да направиш запитване към него все пак.

Или търси в гугъла "hemp oil" заедно със "skin cancer", "naphta" и т.н.

Ако четеш английски - виж тук:
http://www.cureyourowncancer.org/testimonials.html
Ако ли не - казвай да помагаме с каквото можем...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия