Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
sorrry:
Не знам със сигурност, дали точно това имаш предвид, но разликата между водородна вода и водороден прекис е огромна. Водородния прекис е кислородна вода. Тоест кисела. Докато водородната вода е основна. За водородната вода със сигурност мога да кажа, от личен опит, наблюдения и медицински анализи, че е изключително полезна.
GMG:
Прекиса не е кисел sorrry, Н2 вкаран във водата не придава вкус, той действа като шкурка - отделя разни работи в тоалетната с които не съм запознат, само смяна на филтри през година е задължително .. ;)
Тва е цяла наука за водата.
п.п. и ракията ;D
VITAN:
1-вия ми уред с титанов електрод вървеше с доволно кадърна медицинска книжка, за кои болести как се взема жива (протонна) вода, за кои мъртва, за кои как се редуват жива и мъртва вода.
Има си болести, има си дози, има си схеми на прием.
2-рия ми уред е с платиниран електрод, китайки, шукаритетен - но документация такава към него нямаше...
После открих мощен заместител на живата вода - без откат (киселини в стомаха при висока концентрация) и апаратите ги вдигнах "на трупчета".
sorrry:
Водородния прекис Е кисел. В химическите магазини се продава само с лицензиран документ за концентрации над 30% понеже е окислител и може да се използва за взривни устройства формулата му е Н2О2 Има допълнителен кислороден атом.
Водородната вода е вода наситена с молекулярен водород и има основна индикация на лакмус. Н2О + Н2 е формулата. В действителност само самия водород е разковничето. Наистина неутрализира радикалите и противостои на образуването на метастази. Препоръчвам водороден инхалатор. Вдишването за 5 минути водород се равнява на десетки литри водородна вода. Освен това, директно попада в кръвта и моментално се задейства възстановителен процес. Нета е залят с инхалатори, а вече и в България се произвеждат, и то доста добри.
alvion:
Цената на инхалаторите не ми харесва (на мен лично), мога само да кажа че има начин НАПРАВИ СИ САМ да стане с минимални разходи, най-скъпото в случая са ръчичките две, които трябва човек да си ги има.
А ако искате наистина да сме полезни ги кажете кои са тези фирми и продукти за да не се излъжат нуждаещите се от такива и да си купят по-евтини ментета.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия