Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (58/65) > >>

epwpixieq-1:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 27, 2023, 01:17:25 pm --- не ти дава правото да лъжеш,

--- Край на цитат ---
VITAN, позволявате си да говорите глупости. Никого не лъжа, информацията която давам е поне от 3-4 различни източника и благодарение на интереса които имам съм могъл да я проверя като сравня всеки от тези източници. В допълнение което препоръчвам на всеки, с някаква доза интелект, е да се задълбае лично и да придобие познание в тази насока. Без пресилване това познание е живото спасяващо!

Относно d-r Royal Raimond Rife, с почитанията към всеки пионер изследовател, това което той е направил е уред който помага и предполагаемо разбива ракови образовяния но не лекува метаболизма на самия организъм. Лека идва от способността на самия организъм да се бори със неконтролируемите ракови развития (болеста е обратното неспособност за това). Организма е изградил своята защита в продължение на стотици хиляди (та и милиони) години, и не си мислете че каквото и да е човешко устройство може да замени тази еволюция.  Ето и друг източник: https://www.youtube.com/watch?v=tPADSv3XAv0 ( относно витамин B17 ) който отново показва че всичко е на хранителна и метаболистична основа.

Вие идеалогизирате и си мислете това което искате (всеки има този личен избор), но да не дава бог да ви се стовари това върху оргазнима и тогава да прецените лично на какво вярвате и какво реите да приложите като лечение.

VITAN:
1. Щом искате да сте произлезли от маймуна - ОК, аз съм пас!
2. Спора е за това, кой причинява рака. Доказано от д-р Райф с има-няма 400 експеримента с филтрирани от него вируси доказва - вируса е причина!
3. Развивате ми някакви теории, на някои, които не са нито вирус открили, нито излекували а'мнайсе човека, захвърлени от лекарите в последен стадий на рак.
4. Това, че след 40 години всеки много трябва да се пази, дори и да е "излекуван" - не противоречи на факта, че причинителя е вирус.
5. Ако нямаме консенсус до тук - спирам. Кой какво приема за истина - не ми е проблем... Да се оправя, щом е толкова знаещ/можещ.

juliang:
Аз без да влизам в спор ще спомена че не съм съгласен с теориите на Витко... Аз клоня към обясненията на съвременната наука, а тя изглежда така, макар и представена като за детска градина (а може би така е по-добре):
https://www.youtube.com/v/zFhYJRqz_xk

И още по въпроса пак оттам:
https://www.youtube.com/v/uoJwt9l-XhQ

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Ноември 27, 2023, 09:04:39 pm ---Аз клоня към обясненията на съвременната наука, а тя изглежда така, макар и представена като за детска градина (а може би така е по-добре)
--- Край на цитат ---
Разбира се, за кухите лейки трябва да е точно така!
Примерче => вземаме някакво "автоимунно заболяване".
Казвате на лейката, че трябва до живот да взема това и това
(малииии к'ви кинти и как сте на верижка у ФарМафията!).
Иначе в дебелите книги над 500 страници пише - виновни тия и тия вируси!
Но кухата лейка не задава най-главният въпрос:
а защо не се борим с тия вируси, а с последствията?!
Най-малкото ще е по-евтино и няма цял живот да сте прецакани!

Ааа, не, никакви вируси!
Автоимунно точка. Лекарства до живот точка. Прецакан живот точка.
Точка!
ФарМафията е индоктринирала всичко по веригата: доктори, сестри, фармацевти, медии....
Нищо лично, "The business of business is business"...

dmitarp:
Има поне един вид рак, който е причинен от вирус, човешки папилома вирус, причиняващ рак на маточната шийка. В момента има препоръчителна ваксина срещу този вирус. В резултат на използването на тази ваксина в последните 20, 25 години, този рак е намалял стотици пъти сред жените в Англия. Тази ваксина е препоръчителна както за момичета така и за момчета и се поставя преди започване на полов живот, на 9 до 12 годишни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия