Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина

<< < (13/62) > >>

roxiana:
Подобни клипове има десетки в нета.Така се казва, че олиото от марихуана лекува рак, но да имаш на предвид, че тук почти е невъзможно да го намериш.То трябва да се прави от определен сорт марихуана, по много строг начин. В САЩ в някои щати е разрешено, в други не. Даже имаше няколко сайта, където събираха подписката за разрешение на свободната продажба на марихуаната.Потърси в нета и се подпиши, че наистина трябва да направят легална продажба на лекарството.
Тук във форума има цяла тема,виж я.
Успех в лечението!

boio67:
за roxiana
в желанието си да помогна ето един линк :

http://pobedimrak.blogspot.com/

В случай че сте го пропуснали.

Поздрави!

roxiana:
Благодаря за линка.Толкова много има алтернативни методи за лечение на рака,че просто не намирам думи за това,което НЕ се прави от лекарите.Вярвам, че ракът може да се победи само с алтернативите!
Ние сега започнахме лечението с кислородна вода, пуснах като нова тема.

roulette:
Здравейте, случайно попаднах на този форум, търсейки помощ и информация. На 30.10.13 оперираха майка ми от рак на дебелото черво. Лекарите казват, че е злокачествено, но няма разсейки. Сега е с торбичка и предстои втора операция, за която казват, че ще свържат отново червото с обшивател да си ходи нормално до тоалетна. Към настоящия момент е в болница и предстои изписване... Доктора, който я оперира каза, че след втората операция ще трябва да ходи на химиотерапия. И  в този ред на мисли се сещам,че  химиотерапията има много странични ефекти ... Говорих с една жена, която е преминала през същите неща, т.е. операция, химиотерапия и нищо друго (като след химиотерапията не е имала проблеми, като косопад и други ... ) Също така ми каза, че химиотерапията е различна за различните случаи. Сега вече към 4-5 години е добре и няма проблеми. Върши си домакинската работа, дори и тежко вдига и общо казано се чувства добре.Много съм притеснена и объркана и не зная кое е правилно и кое не. Изчетох всичко изписано тук и къде ли още не в интернет пространството и открих много рецепти за лечение, но не зная дали действат. Има една рецепта с мед, алое и вино ... Преди операцията, повръщаше и имаше болки и без да знаем всъщност какво е тя пиеше от това няколко пъти, но до там... Тук чета за кленов сироп със сода, в нейното положение дали може да приема това, понеже ми казаха, че содата уж помага, но и е опасна в големи количества, понеже изтънява червата. Също така мед с джинджифил ... Общо взето това са рецептите, които привлякоха вниманието ми. Доктора каза, че сега до другата операция трябва да се храни с по-течни храни - кашички, супи ... Както казаха лекарите и аз това виждам, че много бързо се възстанови и вече става сама, след раздвижване с рехабилитатор. Има апетит да се храни и дори храната, която дават, не й достига и чувства глад. Моля, който се е сблъсквал с подобно нещо да сподели каквото знае. Всяка информация ще ми бъде от полза. Благодаря предварително на всички и успех на борещите се като мен!

gguest:

--- Цитат на: roulette в Ноември 17, 2013, 11:42:17 am ---Здравейте, случайно попаднах на този форум, търсейки помощ и информация. няма проблеми. ...
Всяка информация ще ми бъде от полза. Благодаря предварително на всички и успех на борещите се като мен!

--- Край на цитат ---
Здравейте,
За да се борите със заболяването РАК, първо трябва да знаете какво представлява това заболяване.
Това е нарушаване на нормалния клетъчен метаболизъм (поради вирусна инфекция, мутация или външно канцерогенно вещество) , свързано с промяна на клетъчните ядра, (включително на ниво хромозоми), изменение на ензимния и промоторния състав на клетъчната плазма (досега са изолирани над 350 ензима например) и в крайна сметка - израждане на нормалната клетка, съответно - нормалната тъкан, при което е възможно да се отделят вещества, увреждащи метаболизма и на съседни клетки, както и клетки навсякъде в тялото. Тези вещества могат да бъдат и отровни, при което се отравя целият организъм.
В Историята има пределно много случаи на фатален край, а в Медицината има описани над 100 вида рак.
Разбира се, хората са правили и правят всевъзможни опити за въздействие върху туморите с какво ли не.
Никой не може да каже при конкретен вид рак и конкретна увредена тъкан какво е решението. Най- често се убиват клетките с химиотерапия или с рентгенови лъчи.
Има обаче и доста случаи, при които самите туморни клетки се израждат до такава степен, че "се самоубиват". Това може да се случи и чрез промяна на метаболизма чрез външно въздействие, най- вече С ПРОМЯНА НА ХРАНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ. Има и храни, които имат противотуморно въздействие, но само при определени хора, само при определени тъкани, само при определени видове рак и само в определени стадии на заболяването.
С мен например доста хора са споделяли такива експерименти, на пазара се предлагат различни екзотики - гъби, кордицепс, всякакви соли, смеси и варианти.
Аз в случая бих Ви препоръчал използването на повече подправки. Отдавна е известно, че в Индия, в районите, където се консумират много подправки (куркума, черен пипер, индийско орехче и др.), раковите случаи са в пъти по- малко от други райони в самата Индия, в които кухнята не включва много подправки. Преди около година екип от американски лекари замина там с цел изследвания, резултати не са ми известни.
Според мен значително трябва да увеличите разнообразието на храната, останалото е Природа. Тя може всичко.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия