Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
Аtos:
rozaliq,edin, тук идеята е съвсем друга (доколкото аз разбрах:)
Идеята е не да се прави прием на някакви лекуващи съставки, било то билкови, хомеопатия или конвенционални...
ИДЕЯТА на това, описано от paparosko е ДА ОСТАВИМ ОРГАНИЗМА ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА САМ, след като отстраним поетапно всичко, което му пречи за това!
Важи за ВСИЧКИ болести!
Пречките са:
Вредни храни, вредни напитки, вредни емоции, други вредни влияния (биопатогенни-излъчени от зона в земната кора или хора или от изкуствени източници-GSM клетки, ретранслатори и т.н.)
Всяко едно от тези влияния е способно само по себе си да спре оздравителния процес!
А най-важното е човек да има желание за този процес и себеосъзнаване!
Човешкият организъм е "замислен" грандиозно и има способности, за които не подозира и най-ученият академик по класическа медицина.
Вижте Манек, който години наред не е слагал залък в устата си...колко от лекарите познати на някой от вас биха могли да го обяснят, колко от тях биха признали факта, че не лекуват в истинския смисъл на думата?Или, че не разбират много неща, свързани с обмена на енергиите в тялото?
Риторичен е въпросът ми...
Само поглед върху една единствена серия от "Доктор Хаус" може да даде на човек представа за начина, по който съвременната медицина гледа на човешкото тяло, а именно - като на един сложен механизъм, нищо повече (иначе съм му фен на Хаус, като персонаж) ;D
edin:
Атос, моето просветление, дойде отдавна. Намерих отговорите на въпросите. За Манек, май го бях написал. Това, че не яде е лъжа. Същия този, беше на гости у една моя позната в Пловдив, така че имам инфо от достоверен източник, дали и какво яде, въпросното гуру.
Относно теорията ти за самостоятелното справяне на организма с болестите, тя издиша отвсякъде, според моя опит. Каквото и да правиш, не е самостоятелно. Дори фазите на Луната, влияят.
Аtos:
Естествено, че влияят!
И не е моя теория, въпреки, че я споделям ;)
Относно Манек...може да яде, разбира се...но не защото трябва, а защото така
е поискал...
На всеки му е ясно, че при този тип хранене трябва от време на време да прекарваш по нещо през стомашно-чревния тракт,за да не закърнеят органите!
Maistora52:
Тоя нема органи, бе! - я го за@би! - кажи на нас, дето сме с органи, как хем да ядем, хем да не ядем? - е това е големия номер! - когато ядем да не плащаме, а когато не ядем да ни плащат! - защото цялата работа е ясна - Фейк!
...
Ей! Весело ми е и нема-а се сърдите! - така се живее СТО години - даже и да се яде! - въпреки че е вредно!
;D ;D ;D
edin:
Атос, всички чалъми подобни на манековите, са от агентите на светлата полярност. Всички са ориентирани към тялото, т.е егото, което го е страх, да не умре. Тези хави, са зверска пречка за духа. Когато Буда е постигнал просветление е осъзнал, че всичките нарочни практики, са били отклонение от пътя. Разбира се, през отклоненията се трупа опит, но те са дългия път. Аз лично избирам късия. Затова, ако ме гепи рак, ще се назобя с джинджифил, вместо да гладувам и се самоизтезавам със съмнителни практики.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия