Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
piton2012:
Разбира се, всичко е точно така. Ние си знаем как. Така е написано и така се прави. Аман от битовизми.. Поне кажи, не знам. А за разводняването, пак ли аз съм ви крив
--- Цитат на: EDM electronics в Април 18, 2015, 07:47:02 pm ---Проф. Мермерски е открил революционно лекарство за рак: http://politikata.net/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D1%81/128223/
Патентова и пуска на пазара в БГ!
--- Край на цитат ---
Те това е разводняването. Ама то разводнена боза. Елементарните понятия ви се губят, но то е за сметка на друго. Вие не се сещате какво е, ама и аз няма да ви кажа. А естерификация се учи в гимназията. Взаимодействие на алкохол и киселина. Къде ти е киселината? Да ти подскажа ли? Няма нужда, ти си знаеш, в киселата боза. И при неутриното. Прав си, че намесваш Радков, но и без него тука е смях и безхаберие. За това пък с със самочувствие и претенции.
edin:
Кленов сироп и сода, директно в клетката, ще видите само в " Междузвездни войни". Принципът не това, което е, ама и да обяснявам, никой няма да разбере. Ще ви дам жокер. Рецептата става и с меласа, но не и с цвеклова захар. Който си отговори на въпроса "защо?", ще разбере и принципа.
vitan:
--- Цитат на: vitan в Август 30, 2011, 08:48:33 am ---Приказвах с моя приятел химика и той ми каза, че вероятно при по-висока температура между глюкозата и бикарбоната стават някакви естери.
--- Край на цитат ---
Цитирам себе си в началото. И на мен ми стана странно, но тъй като бях силен по химия много отдавна, приех нещата на доверие. И е употребено: някакви естери.
Не твърдя да съм прав, той да е прав. Не се защитавам за нещо.
Твърдя, че тук, в тая рецепта не могат да се правят експерименти.
Иначе по медиите може да чуете вой: ....въъъъ, то кленовия сироп за рак много вреден! Без сода - спор няма. А защо вият?
Защото има свободни съчинения в нета.
П.п. Въпросните медии повече нищо не казват за затритата варненска клиника.... (току виж не могли да си платят борчовете).
Аtos:
Клетка, мембрана, цитоплазма...избирателна пропускливост на мембраната...колко да е сложно?
caduceus:
Относно содата и кленовия сироп, имам лични наблюдения и опит. За да не се повтарям, вижте в моя форум поста ми за това, най-долу в страницата.
Сместа от 3 чаени лъжички сироп и 1 лъжичка пречистена сода се разтваря във вода и се загрява до 40-45 градуса максимум, после се пие като чай на гладно и след това не се яде поне час. Правихме го два пъти на ден, сутрин и вечер. На майка ми и даваха 2-3 месеца най-много, а вече мина над година и е добре, симптомите изчезнаха и няма проблеми.
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=4&t=44
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия