Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

За една ангина в повече

<< < (3/5) > >>

Orenda:
Ето моя прополис

Seeker:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 21, 2011, 09:38:29 am ---2. Много важно е да промиваш сливиците. Там е огнището на ифекцията. Защо: те са орган, който има кухини и е много предразположен към инфектиране, понеже често в тези кухини влиза храна и там се развъждат бактериите. Още повече много от паразитите, като трихомони и др при атака от антисептици се захващат с нещо като ръце и висят без да се намират в кръвопотока и така устояват атаките, както казах много са умни. Как самостоятелно да промиваш сливиците ще ти кажа, ако имаш желание, но на лични!

--- Край на цитат ---

Аз си правя гаргара на сливиците с нишадър (амониех хлорид)  . 5-7 минути след гаргарата почвам да отхрачвам и така се изчиствам.  Течноста е топла, около 50 грама наситен разтвор. Задължително се плюе!!! Не се гълта защото нишадъра не добре за бъбреците. Е, ако глътнеш малко няма проблеми. Гледаш колкото може по-дълго време  да задържиш. Може да имаш напън да повърнеш. После сплакваш устата и готово. Аз използвам метода и при гнойна ангина - изчиства за 2 дена, без антибиотици.
Друг ефективен метод е ако някой друг със сламка ти духне амониевия хлорид директно върху сливиците, но за това се иска търпение и внимание.

piton2012:
Аз нямам ангина, но реших да споделя с вас за един зъбобол / то имаше уж книга и филм за зъбите, но никой нищо не пише за тях /. Та точно сега по празниците ме заболяха 2 зъба. Не знам дали е възможно и дали е от тях, но вдигнах и кръвното над 160. А може и да е от ЕГН-то или пържолите и виното. Както и да е, но се чудих какво да правя със зъбите, на които освен това не се забелязват никакви кариеси. За това първо си направих чай от смрадлика, мислех, че може да ме болят венците. След това взех тънко парченце сланина и го сложих между венеца и бузата. Не знам от какво, но ми мина. Четох, че за зъбобол се ползвал и камфор. Вече не ме болят, но реших да пробвам, да разбера поне вкуса на камфора. И преди малко си лепнах няколко кристалчета с парче дъвка за единия болен зъб. Вкус май няма, но мирише малко гадно. До края на 2012 има още малко време, но , ако тогава изчезнат зъболекарите трябва да търсим алтернативи ;D.

sbk1:
Честита ви нова годна! Здраве, щастие и късмет на всички  ви желая. Преди много години ми говориха за една глина, която отнема радиация от тялото. Скоро попаднах на минерала за който са ми говорили тогава. Зеолит или клиноптилолит. Находища има при селата Седловина, Бели пласт и с.Мост (община Кърджали).  Вода, обработена със зеолит нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи йонизирана със зеолит вода, не познават болести като язви, гастрити, колити проблеми със сърдечно – съдовата и нервната система. Минералът лекува и предпазва от най-различни заболявания – рак, язва, сърдечно – съдови проблеми, стомашно – чревни разстройства, колити, гастрити, хипертония, неврози.

N9301S:
Здравейте всички!

Много успехи и добро здраве през цялата Нова Година!

Тъй като не намерих такава тема представям на вашето внимание минерала ЗЕОЛИТ.
 В нета ще намерите много информация по въпроса и смея да твърдя от собствен опит, че по-голямата част от позитивните мнения са истина.
 Ето един линк за начало:
http://www.standartnews.com/lyubopitno-misterii/rodopsko_chudo_podmladyava_-135947.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия