Добре момчета, мисля че като ориентир можем да вземем мястото където има вятърни генератори. Те тази работа са я свършили тези които са си изградили ветрогенератори, дали ще е 500м в ляво или500 м в дясно не мисля че ще окаже голямо влияние. Та на 17 мисля че съм му отговорил. Що се стига до обединяването на силите, аз мисля че вече се изразих достатъчно ясно. Живея в Айтос, около града има изградени над 30 ветрогенератора, имам познати в общината и областта, за да можем да си вземем парцел от където решим всички заедно. Остава да го начертаем, да го сметнем, и да решим за какво ще я ползваме тази енергия. Що се стига за това, дали някой ще ни я изкупи за пари или за нещо друго, мисля че няма нужда да се притесняваме, защото енергията винаги има приложение и е много лесно да се обърне в пари!
Първоначално е хубаво да си направим базов модел в пъти по малко на това което целим. А след това да го направим по мощен.
Работя в НХК има алтернатори по 1МВ които можем да ги откупим на много изгодна цена
. 1МВ това вече е нещо много сериозно!
Идеята е да се съберем, да има мотив, да има цел и не на последно място да има удовлетворение!
Давам си и телефона, в скайп по принцип не се задържам толкова често, но ако сте на глобул и само ми кликнете ще ви набера 0898749916.
Очаквам отговори и дискусията да се разшири, а компанията да се подреди
Чао за сега.