Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (3/59) > >>

EDM electronics:
Колега, ще останеш смаян от скоростта с която действа това нещо.
Лекува за часове пърхут, настинка, отпушва носа за минути. С две пръскания унищожава всички гъбички по краката, бектериите под мишниците така, както нищо друго не може. Лекува сливици, венци, зъби, хронични инфекции в очите и куп други сега да не изброявам. Действа точно така, както се описва във филма и книгата!

Тествам го и срещу вируси. Ще видим след време какво ще излезе.

Някой бяха скептично настроени, ноооооо грешат много. Аз не познавам по-мощен антибиотик от това. С добавка на DMSO се превръща в едно супер мощно оръжие срещу почти всички болести.

Добре е тази тема да бъде поставен сред най-главните в раздела!

PyroVeso:

--- Цитат на: Discorder в Март 26, 2012, 09:44:09 pm ---...Ако не се появя в следващата седмица не го пийте тва нещо :D ...
--- Край на цитат ---
Опасявам се, че доста отдавна го пием това нещо - още от преди да сме се родили, чрез хлорираната вода от чешмата...
Не ми е работа да оценявам плюсовете и минусите от употребата му, но хората от планинските райони, които са отраснали с и пият предимно изворна вода имат доста по-здрав вид от повечето кореняк-цивилизета.

Вярно е, колега, че връзката душа-тяло е двупосочна (както и междувпрочем връзката горна глава-долна глава), но ми се струва, че далеч по-добре е първото да управлява второто (и в двата случая...), а не обратното. Та в този ред на мисли е по-добре така да организираме живота си и най-вече мислите си, че изобщо да не допускаме болести, отколкото после да ги лекуваме всичките накуп, че дори и да разчитаме на обратната връзка с душата, та и нея да повлияем благоприятно чрез наздравиците с белина и хлорна вар :)

На зарибените - наздраве!

EDM electronics:
Нека в "този ред на мисли" и аз да кажа нещо по въпроса с корелацията между душата и тялото.

По тази логика духовно извисените биха били безсмъртни или най-малкото дълголетни, а така ли е, да давам ли примери?

Питам се, някой духовно извисен би или устоял на вируси като хепатит "А,В,С", ХИВ, Антракс или пък други опасни паразити или бактерии - нека пробва  :D.

Питам се, ами тези дето са по-глуповати и по-грешни от "одухотворените" и допускат да се разболяват за разлика от последните, те к'во да правят, да си викат наздравица с фармацефтичните коктейли и да мрат рано ли,  или пък да се ваксинират с ваксини спонсорирани от фамилия Рокфелер и Бил Гейтс.

А някой задавал ли си е въпроса, как аджеба лекуват билките, че к'во пък толкова съдържат, че да лекуват? - отговора е ОТРОВИ-антибиотици.
Отрови в малки количества, които не са вредни за здравите клетки. Ноторно известно е, че най-лековити са най-отровните билки.

По света и у нас има хиляди/милиони хора болни от тежки заболявания, като рак, хепатит, диабет и т.н......., та в "по-горния ред на мисли", някой ще се наеме ли да обясни на тези хора, как ако си направят ремонт на духа ще им се ремонтира и тялото и ще си спасят здравето и живота.

Хайде........наздраве на "духовно извисените". Да им е жив и здрав духа и да не се разболява тялото им.............

PyroVeso:
Колега, понеже с тебе отдавна "си имаме приказка" (че даже вече и директно не си говорим, а чрез намеци и заобикалки ;)) държа да ти споделя следното: всеки разбира света и живота според собственото си ниво на духовно развитие. Колкото е по-напред човек в това развитие, толкова по-малко животът "му се случва" (като външно, насилствено причинени събития, болести, кемтрейлс и т.н.) и толкова повече той сам е творец на живота си и на събитията в него. Крайният вариант на това развитие са личности като Христос, Буда и т.н., които на практика вече са "превъртели" компютърната игра, наречена "материален свят" и като такива имат познанията и опита на програмисти, които знаят как да променят (поне локално и с демонстрационна цел) правилата й. Затова и могат да материализират предмети, да лекуват и съживяват хора, да ходят по водата и пр. "чудеса".

Относно "безсмъртието" - хех, на практика всички разполагаме с него, но малцина, и то само хора достигнали до определено ниво си дават сметка за това. Да "умреш" не е нещо много по-различно, отколкото да съблечеш и захвърлиш дебелия си, вече непотребен зимен кожух, когато се запролети. Следващата зима ще си облечеш чисто нов! Нима е необходимо цял живот да ходиш със стария си кожух от страх да не останеш гол...? :) Явно точно това целят поклонниците на физическото безсмъртие (обикновено доста млади и дълбоко неосъзнати душици, затънали до шия в материалното, в парите и т.н.). Забележете, че при тях мерилото за успех в живота (който смятат за единствен...) е кой колко ще успее да придобие и да изконсумира! "Веднъж се живее!" - казват те и го удрят на печалбарство, безсмислени удоволствия, "екстри" и разгулен живот (хай-лайф на ВИП-ове :):):):) ) Ако може целия свят да глътнат, надувайки егото си - най-добре!

Животът е училище, младежи. Да дадеш универсално лекарство на болните и неизкарани пари на бедните е все едно 12-окласник да даде наготово отговорите на всички задачи и темите на всички контролни на 4-окласниците... Какъв ще е смисълът на обучението след това? Какви знания и умения ще придобият малките от преписаните отговори?
...иначе е трогателно-благородна, хуманна, самарянса и т.н. фантазия, погледнато отстрани.

Болестите? Приеми ги като изпитания, като предизвикателства. Колкото по-напреднал и по-опитен е човекът, толкова по-големи и по-сложни за преодоляване предизвикателства се поставят пред него (можеш да го разбираш и като по-яки болести, хаха...). Така е и с другите ситуации в живота... Не си ли забелязал, примерно, че който е престанал да държи на материалното, веднага престават и да го крадат/обират? Кои се крадат и се трепят? Хора на определено (мутренско) ниво/его, които си треперят за вещите и животеца, а от друга страна са убедени колко голяма работа са (главно по това какви коли карат, а те са 2 точно определени марки, но да не нвлизаме в такива подробности...). Друго - за един циганин може да е голямо предизвикателство да си напише името, но за теб това проблем ли е изобщо?
Личен пример - никога не съм си чупил кост. Падал съм зверски (особено като дете - с колелото и по разни строежи...) - късал съм си, рчзал съм се и съм си жулил какво ли не. Приятелчетата от махалата ги помня през годините кой с гипсиран крак, кой с гипсирана ръка... Родителите ми също са си чупили по нещо.  При мен - не. От пневмония никога не съм боледувал. Първата ми пломба ми я сложиха на 35 години (досега са общо 3). Можете да го наречете и "късмет", но определено си имам някакъв вроден, неосъзнат опит с тези неща.
Вижте например какво казва индиецът Хира Ратан Манек за здравето и за болестите:
http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=349
както и рускинята Зинаида Баранова:
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1225

Специално за лечението с ClO2 - много ми хареса и съм напълно съгласен с последното изкаване (и въобще с вижданията по въпроса) на колегата ivangp - администратор на форума "Емоции и здраве" и дистрибутор на MMS:
http://www.emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=772&start=75

Билките? Част от отговорът вероятно е в това, което ти твърдиш. За другата - по-съществената според мен част трябва да питаш хомеопатите и биоенерготерапевтите.

Колега, добре съзнавам следните 2 неща: 1) всеки гледа нещата "от собствената си камбанария" и преживява света според собственото си ниво на развитие; 2) доколкото разбрах си съдия, което предполага социална роля, аналогична на "Господ" - т.е. човек-съдник на другите, 100%-ово компетентен по всички казуси, чието мнение не подлежи на никакви възражения, и чиято дума/воля се изпълнява ефективно. Но въпреки тези два фактора искам да те уверя, че има хора, светоусещания и битиета много по-различни от твоето, които са не по-малко реални и не по-малко действащи. Това, че ти не можеш да влезеш в някакъв информационен резонанс/обмен с тях, или че не можеш да ги разбереш съвсем не означава, че те не съществуват, или че са дълбоко заблудени, или че един ден (може би след много животи) и ти няма да си на техния акъл/мнение...

Имам спомен, че беше пробвал да практикуваш гладолечение - бих те насърчил да продължиш в тази насока. Остави белината и хлорната вар за чистачките и санитарките...

Всички сме ученици тук - кой в по-горен, кой в по-долен клас. Не всички завъшват гимназията, а още по-малко от тях - с отличие. Още по-малко пък продължават нататък - в Университета, и съвсем малко стават професори и Aкадемици (т.е. духовни учители, Светци и Аватари). Някои гледат как да помогнат на другарчетата си да напредват по-бързо - обясняват им, учат с тях и решават заедно задачи, опитват се да ги изкарат от самозаблуди с които самите те дълго време са се борили. Други се интересуват само от кого и как да препишат, и възможно по-бързо да сложат сервитьорската престилка или да яхнат таксито... Не може и няма как всички изведнъж да станем отличници-абитуриенти! Дори да го направим изкуствено - това би компроментирало самия фундаментален замисъл на училището! Ще боледуваме, ще страдаме, ще умираме - кой колкото пъти трябва, за да се научи. Затова и Светът никога "няма да се оправи" - не му е това замисълът - всички да живеят в абсолютно блаженство во век и веков... Вече и за Свободната енергия (основната тема на този форум) се съмнявам, че един ден ще стане общодостъпна. За да стане това, то Човечеството като цяло трябва да премине на ново и съвсем различно духовно ниво, и преди всичко трябва да престане да ламти за енергия! Или може би просто трябва да си вдигне главата за да види, че откак се помни върху му падат 1kW/m2 (а може би и много повече) енергия, която не струва и стотинка...

oneman:
Това е линакa за филма "Чудотворният минерален разтвор: Разговор с Джим Хъмбъл (2008) "в колибката http://kolibka.com/download.php?mid=10180

Смятам, че няма място за философии и много 'научни' дебати.
Както много малко знаем за електричеството, така и много малко знаем за човешкото здраве.
Иначе нямаше да има болници, а ЗДРАВНИЦИ.

Моят апел е всеки да сподели информацията за този лек с близките и познатите си, а хората сами могат да решават.
Особено, когато някой близък човек получи диагноза "още няколко месеца живот" тогава на никого не му е до научни теории. Тогава трябва нещо, което действа бързо и ефективно.

Тук може много да си коментираме и да се надприказваме, но моля ви, СПОДЕЛЯЙТЕ информацията с другите. По телевизията никога няма да я кажат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия