Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (22/59) > >>

Seeker:

--- Цитат на: MrDeath в Декември 20, 2012, 01:48:36 pm ---Бърз превод на първото писмо:
"Драги Бишъпс и Марк,
Снощи посрещнахме нашата.................
.......
Къде видя религиозна пропаганда? ......

--- Край на цитат ---

Уважаеми MrDeath,  защо  ми се струва, че не си превел правилно началото на писмото?
"Dear Bishops Mary & Mark,........." не е като "Драги Бишъпс и Марк,", а  " Драги Епископи Мери и Марк ,"
Епископите обикновено имат много общо с религиите, а от "Genesis II Church" също лъха на религия, при това доста нестандартна, не мислиш ли? Всъщност аз подкрепям всеки един  болен по пътя към здравето, независимо от начина на постигане. Но с промиването на мозъците няма да се съглася!
 @ EDM electronics
Ако в мозъка има бацили или други гадини годни за убиване от ММС, човек няма да се разболее от аутизъм, ами направо ще се гътне за 3 дена от менингит или енцефалит.  Преди да  пишете глупости, моля съобразявайте се, че постовете  ще се прочетат и от професионалисти, и така авторитета на форума, граден години, ще се срине като борсов индекс на фондова борса. 
Много специалисти тайно четат форума с  надежда да открият златното зрънце в плявата, и често го намират.  Славата на форума се е разнесла, като място за получаване на правилните отговори.   Но с такива  постове за ММС , хвалебствия без покритие или писане на безумия , форума се превръща в  говорилнята на пенсионерите от ОФ клуба. 
Който иска - да си експериментира, ако желае да споделя резултати или да обсъжда различни ефекти - ОК, това е смисъла на форума.  А не да пуска линкове  как едни хора, някъде правили нещо, в резултат на което оживяли! Или да се правят скрити реклами на търговски дружества.

Та така драги съфорумци, каквото си постелите - на такова ще легнете. И със здраве!

EDM electronics:

--- Цитат на: Seeker в Декември 20, 2012, 05:56:43 pm ---
 @ EDM electronics
Ако в мозъка има бацили или други гадини годни за убиване от ММС, човек няма да се разболее от аутизъм, ами направо ще се гътне за 3 дена от менингит или енцефалит. 

--- Край на цитат ---

Бацили е много широко понятие. Ако на теб са ти известни само остри инфекции причинявани от бактерии и вируси, хубаво е да знаеш, че има и други видове, които причиняват хронични състояния.
Аз нямам претенции на специалист, просто споделям опита си от дългогодишна практика върху себе си с успехи, недостижими за стандартната медицина.

Но ти в какъв се изживяваш в тоя форум? Гуру?  ;D
Ми ти драги не си дал нищо практично от себе си.
Аз се чудя, как е възможно да ръсиш мозък, при условие, че и хабер си нямаш от употребата на ММС. Поне да беше намерил някой пример за пострадал от ММС, по щях да те възприема.
Не разбирам за какви религии, промивания на мозъци и пр. говориш.

"Хвалебствия без покритие"  :D Приятел, ми ти не четеш ли, че хората от този форум, не от друг, се лекуват с ММС, ти къде ги търсиш тия покрития?

Форумът не беше ли за споделяне на практически опит?

radoraev:
Така..... лично аз не употребявам често ММС понеже не боледувам (пия го от време на време да не кажат хората празнодумец, но е истина, че когато имах страшен зъбобол 2 дни подред и се изжабурках 6-7 пъти с 5 капки ММС в 50 мл. вода - от тогава няма и помен от каквито и да било болки)
Защо се занимавам със сайтове и споделяне на информацията?
Ами така стана просто - темата ми стана интересна и около мен хората започнаха да се лекуват от какво ли не и така с времето се задълбочих, понеже принципно съм един от тези идиоти дето иска да спаси света (при мен ако не беше ММС щеше да бъде друго)
Аз не мога и не се съгласявам с днешните конспиратори и медицина, която осакатява децата по планетата - не мога да гледам това повече.
Трябва да си сляп за да не разбереш това - през 1990год. на всеки 1200 деца 1 е с Аутизъм, през 2012 на всеки 88 деца 1 с Аутизъм.
Така, с цялото си сърце ще продължавам с пълна сила да споделям информация относно ММС и мисля,че този процес вече не може да бъде овладян дори от FDA. Толкова хора разбраха, че вече никой не може да спре ММС. Никой не може този път да открадне собствената отговорност на хората за собственото им здраве.
Нямам абсолютно никаква финансова или каквато и да било връзка, не продавам и не произвеждам ММС и именно това ме прави изключително уверен в себе си и ми дава пълна мощ да продължа да милея за децата по Земята.
За Аутизма и за ММС:
Вижте,не знам кой е пробвал ММС и кой какво е чувал от някъде си за Аутизма, но в момента лично аз се занимавам директно с консултации и лечение на деца с Аутизъм заедно с Кери Ривера, с която направихме група във Фейсбук за онлайн консултации. Правим ATEC тестове на децата и знам за какво говоря от личен опит. Правим снимки, клипове и знам за какво ви говоря. Следим прогреса при всяко дете.
Преди три дена Кери ми се похвали с 71-то подред дете напълно изгубило диагнозата си Аутизъм.
Разбирате ли?
Около мен се случват хиляди неща, които аз отказвам да държа вътре в себе си и съм решил да споделям и споделям...

Думите подчертани с червено, приличат повече или по-малко на думи на обсебен (зомбиран).
Внимание! - зад велейшата милост, мощ, вдъхновен отказ да се сдържаш и РЕШЕНИЕТО да споделяш и споделяш...и ... споделяш.... - се крие религиозен фанатизъм!
Модератор

oneman:
radoraev
Не се притеснявай да споделяш и да разгласяваш. На този народ, приспан от медиите, му трябват будители.
Ние тук сме се събрали все хора с желание да спасят света, но по-скоро технически, отколкото здравословно.
И не обръщай много внимание на критиките тук.
Те по-скоро са конструктивни и са ти за тренировка пред други, по-опърничави опоненти.
Ние тук сме се напатили да гоним разни идеи, които са недоизказани, умишлено изкривени или напълно лъжливи с цел да ангажират колкото се може повече от времето на мислещите хора за да не вземе някой
да стигне до истината и да я разкрие на останалите. Та умерения скептицизъм ни е присъщ.

Ти постъпваш правилно. Дерзай!

Velektra:
Здравейте!
Тези от вас, които говорят против ММС прочели ли са малко от това което е посочено в линковете свързани по темата.
Прочели ли са това:
http://www.mmsbulgaria.com/2011/02/blog-post_7625.html
Първата книга е преведена на български. Втората е на английски.
Прочетете, помислете логически и тогава пишете.
Аз в момента не се сещам за болест, която пряко или косвено да не се дължи на вируси, бактерии, червеи, метили, глисти и други "бацили" в човешкото тяло. Някой може ли да посочи такава болест?
В човешкия организъм цял живот се води биологична война м/у най-общо казано - имунната система и "бацилите".
Но първо прочетете книгата, ако ви интересува и тогава ще си говорим.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия