Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (25/59) > >>

radoraev:
Интересно
Това пише в нета,това споделям бе хора!
Отново заради не знание се вайкате.Не знаете защо Джим създаде църква,която няма нищо общо с религията,а е с цел някаква защита.
Аз самия вчера спорих във форума на Джим,като ги питах защо трябва да е в 4 звезден хотел,а не в нещо по-достъпно.
Отговора беше,че просто собственика на хотела е предложил(след като е получил ,,спонтанна ремисия" да даде безплатно една голяма стая,напълно оборудвана,ток,вода,зала за семинари)
Тук няма нищо гнило и ако някой иска просто да търси под вола теле той винаги ще го намери.
Да,аз нямам нищо общо(както споделих по-рано).
Не разбирам защо така се нахвърляте,но това си е ваше решение все пак.
Центъра го има и работи-който е информиран ще отиде-това е!
Нямам нужда да правя реклама понеже не печеля нищо от това,ок може би печеля вътрешна радост от самото споделяне на информация.
Правете каквото знаете.
Всъщност по-запознатите винаги могат да звъннат на светослав и да питат,абе тоя радо какъв е що е има и нещо общо с цялата работа освен,че споделя инфо.
Аз нямам нужда дори да съм тук,само кажете и ми трийте всички постове или сам да си ги изтрия?
После и вие трябва да си изтриете своите за да не се получи спам

EDM electronics:

--- Цитат на: Maistora52 в Декември 21, 2012, 04:55:50 am ---
От два-три месеца правя неистови усилия да се докопам до някой адрес или работещ линк, който да предлага и от където да си закупя Натриев ХлориТ. Опитах с Лабимекс в София - не стана, не съм бил оторизирано лице. Изръшках всички останали линкове на предприятия и фирми, които да продават NaClO2 - и уви! - или го нямат в списъка, или линка не работи, или направо пише - Грешка 404.
Питах преди време тук - пращате ме към магазини за химикали и лабораторна посуда... добре, ама по селата такива няма въобще... има по големите градове, ама то това за мен е вече минало-заминало... Враца ми е далече, родната ми София още повече... но въпреки това:
Дайте ми точен адрес: улица и номер в София, на такъв магазин, от който да си купя (ще помоля някой) толкова законспирирания NaClO2 - и го почвам немедленно (незабавно)!

--- Край на цитат ---

Майсторе, явно от много модерация не ти остава време да четеш постовете и отговорите на въпросите ти: http://mazeto.net/index.php/topic,6683.msg47401.html#msg47401

Тук има отговор: http://mazeto.net/index.php/topic,6683.msg47405.html#msg47405

Maistora52:
Драги момчета, вие купувате ММС, или ЦДС и другите там... сигурно защото имате парична възможност...
Е, аз нямам такава... пенсията едвам ми стига да спестявам за дървата зимъска. Не мога да заделям от хляба си! - трябва да ми влезете в положението. И "баба и дядо знае", когато има пари.
Но, и пак въпроса опира до "световната конспирация" срещу здравето на хората: Защо НЯКОЙ СИ може да го купува химикала ОТ НЯКЪДЕ СИ, да забърква "сиропчето" и да ми го продава с 1000-2000% надценка... "веществото", което иначе за това количество трябва да струва не 25-30 лв , а не повече от 0,25-0,30 лв. Ама имало капкомер, и неговата капка била - ама точно толкова, колкото трябва - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - аз на тия изроди, всичките израстъци от тялото бих изрязал на часа, само да ги докопам!
Ами вие, дето си купувате готовия "бъркоч" ММС, ЦДС и пр. - защо ги купувате - за да му пълните гадната, изродска "гуша" на "съответния"!?!? - толкова ли е сложно да си го приготвите сами?
Затова търся самото хим. съединение, Натриев ХлориТ, а не приготвени "сиропчета".
Лабимекс го продават за 6 лв - 500 гр. - и това количество ще ми стигне за пиене почти за 100 години. Обаче не го продават на "не оторизирани лица-а-а!!!
Други оторизирани фирми или магазини, които да продават сухия NaClO2 - в интернет не излизат - проверил съм ги всичките до 10 страница в Гугъл... следващите са или същите, или разни препратки.
Кажете ми магазин в София за химикали и лаб. посуда, който да продава съответния химикал. Другото са напразни съвети. Само ме настървявате да ги псувам повече ония - "изродите"...

radoraev:
Всъщност май ще се махна от всякакви форуми,понеже чувствам повече негатив от страх от новото и навсякъде се търси под вола теле.
Уморих се да ме нападат и да мислят,че имам някакво облагане от цялата работа.Може би хората не разбират,че има и друг модел хора,които правят нещата за в бъдеще.Около мен виждам унищожени деца и не мога да си представя бъдещето такова.

radoraev:

--- Цитат на: Maistora52 в Декември 21, 2012, 10:18:27 am ---Драги момчета, вие купувате ММС, или ЦДС и другите там... сигурно защото имате парична възможност...
Е, аз нямам такава... пенсията едвам ми стига да спестявам за дървата зимъска. Не мога да заделям от хляба си! - трябва да ми влезете в положението. И "баба и дядо знае", когато има пари.
Но, и пак въпроса опира до "световната конспирация" срещу здравето на хората: Защо НЯКОЙ СИ може да го купува химикала ОТ НЯКЪДЕ СИ, да забърква "сиропчето" и да ми го продава с 1000-2000% надценка... "веществото", което иначе за това количество трябва да струва не 25-30 лв , а не повече от 0,25-0,30 лв. Ама имало капкомер, и неговата капка била - ама точно толкова, колкото трябва - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - аз на тия изроди, всичките израстъци от тяло бих изрязал на часа, само да ги докопам!
Ами вие, дето си купувате готовия "бъркоч" ММС, ЦДС и пр. - защо ги купувате - за да му пълните гадната, изродска "гуша" на "съответния"!?!? - толкова ли е сложно да си го приготвите сами?
Затова търся самото хим. съединение, Натриев ХлориТ, а не приготвени "сиропчета".
Лабимекс го продават за 6 лв - 500 гр. - и това количество ще ми стигне за пиене почти за 100 години. Обаче не го продават на "не оторизирани лица-а-а!!!
Други оторизирани фирми или магазини, които да продават сухия NaClO2 - в интернет не излизат - проверил съм ги всичките до 10 страница в Гугъл... следващите са или същите, или разни препратки.
Кажете ми магазин в София за химикали и лаб. посуда, който да продава съответния химикал. Другото са напразни съвети. Само ме настървявате да ги псувам повече ония - "изродите"...

--- Край на цитат ---
Майсторе здравей
Ако имаш нужда от ММС и не можеш да си го позволиш сега,бих ти помогнал(колкото и да нямам и аз пари).За мен не е важно дори кой си или как изглеждаш.Искаш ли една опаковка ММС безплатно?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия