Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (26/59) > >>

EDM electronics:
Майсторе, напиши си адреса на лично съобщение до мен.
Ще се постарая, ако не до Коледа, то до края на годината да получиш една опаковка, като коледен подарък, която ще ти стигне за поне година напред.

Maistora52:
Боже-е-е! - недейте така бре момчета, не е въпроса до безплатното... а до принципа! Няма безплатен обяд, ама защо "изродите" могат да си хапват деликатеси (например пушена риба Сьомга), а останалите да "духат супата" - от зеле!!!!!!!!
Категорично и най-уважително и с благодарност ви казвам, самият ви жест да ми предложите - вече ме излекува! - но не искам да ми изпращате нещо, което вие пък сте купили, от своите си "бели парици"...
EDM ме порица на едно място, че съм употребявал думата "пари" и че това е лошо - ДА! - едва ли има друг който като мен да знае наистина колко лошо е това, но ... настанаха трудни времена... за повечето от 99,99% от хората на Земята... прав ли съм! Ето затова искам да разбием "мутрите" на "монополите" и сателитните им "монополистчета"...
Не, момчета, без подаръци! - имам обаче алтернативно предложение - понеже вече съм напипал "крачола на Господ" при моите разработки на Магнитен Двигател, и е само въпрос на малко по-хубаво време, да резна още две-три неща (отвън на двора), и да сглобя не един, не два, а повече от три Магнитни двигателя с три (засега) напълно различни лично МОИ по концепция конструкции... И - да се "реванширам" като изпратя пълната Ноу-Хау фото и текстова "документация" лично на всеки Дарител на комплектчето ММС... или там каквото е!
Преди да стане всичко това обществено достояние и тук във форума, и изобщо пред медиите...
Говоря най-сериозно...

EDM electronics:
Майсторе, стига скромничи. Дават ли ти - вземай, искат ли ти - давай.
И не е вярно, че няма безплатен обяд. Като пуснеш онлайн схемата на магнитния двигател, сам ще се убедиш.  :D

Давай адреса, ще се обадя на оня сайт да ти го пратят с куриер.

И да ти кажа, цената е висока /но за целта е нищо/  не защото по магазините белината струва 1-2 лв., а защото тази е с голяма чистота и я поръчва от чужбина. Има и шишенца с капкомер, въобще човекът го направил максимално удобно, за улеснение на хората.

oneman:
Майсторе,
приеми подаръка! Всъщност той не е безплатен.
Ще те ползваме за 'опитна мишка'.  ;) 
А ти ще се отчиташ с резултатите си.

Maistora52:
Ей! - страхотни сладури сте - мишка, а! - утре ще ме вземете и за мезе!!!!!!
Шегувам се, разбира се. А че ще отчитам публично резултатите - няма проблем... цял живот все се отчитаме, и накрая ... "нещо не се чете", безвидно е!
Не му е тук мястото, но да знаете, че веднага като сглобя моите магнитни двигатели - всичко първо вие ще знаете и видите. Само да не се прехвалвам, че вече имам два горчиви опита. Знам само едно - че и аз и вие всички ще сме живи и здрави да си имаме наши - не една, а няколко работещи конструкции.
И ММС-а ще помага най-активно - в задвижването!!! - обаче на мозъка!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия