Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (27/59) > >>

Maistora52:

--- Цитат на: radoraev в Декември 21, 2012, 10:19:28 am ---Всъщност май ще се махна от всякакви форуми,понеже чувствам повече негатив от страх от новото и навсякъде се търси под вола теле.
Уморих се да ме нападат и да мислят, че имам някакво облагане от цялата работа. Може би хората не разбират, че има и друг модел хора, които правят нещата за в бъдеще. Около мен виждам унищожени деца и не мога да си представя бъдещето такова.

--- Край на цитат ---

Драги RadoRaev, никой не те гони от форума, просто е хубаво когато човек отиде някъде, да се съобразява малко от малко с тамошните правила... Това, че си нахъсан да спасиш всички бедстващи дечица от бедите им, е повече от прекрасно, но ... тая църква, братле... тая църква... !!!???
Казвам ти го право в очите: Сигурно си млад човек, жизнен, и с пълна "мощ" искаш да прегазиш "лошите!!! - Добре! Ние се отзовахме отначало на призива ти, взехме отношение, което, видно е - беше абсолютно ПОЛОЖИТЕЛНО относно начинанията ти... ама църквата, драги, пустата "църква genezis II" - тя няма никакво място тук... а и ти нямаш място там, повярвай ми. Имах двама много добри приятели - мои връстници, които преди около 20-тина години и двамата пропаднаха завалиите - единия се заби в Църквата на Мун, а другия го прилапаха Кришнарите... чудесни млади мъже бяха, и си съсипаха живота, и сега са абсолютни аутсайдери. Хубаво е да си алтруист, но ония от разните църкви, само това чакат - жив ще те обезкостят! Така че, за твое добро е. Стой далече от всички тях. Казаха ти го колегите, много са мазни и състрадателни на пръв поглед, ама после, като ти влезнат в къщата - и фира няма да остане от теб!
Иначе, извинявай ако нещо не сме те разбрали!
Бъди все така нахъсан и с пълна мощ помагай на нуждаещите се. Защото "Бог види"!

radoraev:
Много странно,всички сме за една кауза и идея и виждаме как бащите ни живеят с по 200 лева пенсия и как всяко второ дете е болно по 2 пъти на месец от ваксини и антибиотици.Нещо тогава не разбирам къде е проблема и защо бях директно напднат,че проповядвам нещо си след като изрично 80 пъти обясних,че само споделям инфо от нета.
Също подчертах,че църквата е създадена със защитна цел и няма никакви религиозни наченки в нея.
Също подчертах,че нямам директно никаква връзка с тези хора.
И също подчертах,че аз лично им се озверих в техния форум с хиляда въпроса.
Всъщност бунаците му с бунаци,след като собственика на хотела е отредил безплатно зала за конференции и кабинет,и след като ,,цурквата" поддържа с препарати тамошните помощници или лечители,и след като цената за хотела си е просто цена на хотела и няма никаква връзка с центъра.Питам ги аз абе тикви,защо сте писали тогава 65 евро дарение и 25 евро за храна дарение?
Явно не са много клевър тия също.
Аз търся и говоря истината винаги и на всеки.
Пръв тепърва ще им задавам неудобни въпроси.
Моля престанете да ме нападате и подчертавате  думите ми защото не се усещам комфортно,когато някой се чуди под какъв член да те обвини.
Копирам информация от интернет и ви я споделям.Правете с нея каквото искате.
Майсторе,аз имам баща и майка които живеят на 200 лева пенсия и приятели на които децата им са много болни и затова проявявам разбиране към всички същества на земята.
Приеми това,което ти даваме от сърце.
В последно време ще се учудиш какви хора се свързват с мен.Например вчера една жена рече:
-продадох си апартамента и искам да даря 1000 лева на децата с Аутизъм в групата ви.
И тя ли е луда питам аз?

Maistora52:
Значи, спираме дотук с обясненията, кой-кого, и т.н. Темата е за ММС, и как тя е, и се противопоставя на фармацевтичните компании (монополи), и защо, и  накрая какво става на практика?
Няма да те цитирам, защото във всеки твой ред е заложен и отговорът - прочети си го сам внимателно, и всичко ще ти стане ясно... просто е - виждаш само какво става "на повърхността", а в подмолите... там се спотайват "онези" на които ти без да искаш ставаш маша.
Поздрави! - и спри да спамиш, че някой те напада непрекъснато... Никой не те напада - тук и вече!

giunal:
Здравейте, голям спор сте заформили!!!! Според мен бесмислен но, както и да е!!!!Та ,предлагам нещо прагматично!!! Понеже виждам че, Майстора иска да си купи натриев хлорит и не го намира, то моето предложение е да си го направи сам в дома си!!!
Първоначалната информация я намерих тук - http://www.ehow.com/how_5188671_make-sodium-chlorite.html.
Следвайте стъпките посочени в текста и си направете сами натриев хлорит!?!?! От моят опит мога да споделя следното:-
1. По-възможност си намерете чиста готварска сол без добавен йод в нея.
2. Напрежението при което ще протича електролизата да е възможно по-ниско,между 1,5 - 2 волта не повече(тогава се получава натриев хлорит с по-добра чистота).
3. Използвайте възможно по твърди моливи, примерно H, 2H .
4. дръжте буркана с реакцията плътно затворен(За да не заминава хлора във въздуха).
5. Предлагайте усъвръшенстване на постановката ,защото от опитите който направих не съм доволен от крайният резултат. Успех на експериментаторите.

Maistora52:
Ето това е вече нещо практически полезно. Поздравления колега за линка и съветите. Голям ли ще е проблема, че всичката готварска сол е йодирана? Едва ли ще се намери такава без йод.
После остава да научим английския, че той отдавна си е световен език, ама ние не - френски, та френски! - на ти сега френски!
Ето какво се получи от автоматичния преводач: че май е безсмислено да си правим труда... Но химиците тук да се изкажат.
"Направа на натриев хлорит
1 налейте 3 кварти  вода в широка стъклена кана или бехерова чаша и нагрейте до малко под кипене.
2 Добавете 1/2 чаша сол във водата; продължете загряване на сместа докато солта се разтвори напълно. Свалете от огъня, когато солта се разтвори.
3 Заточете двата края на моливи докато имате най-малко 1 инча от изложени кабел от двете страни.
4 Свържете кабелите към единия край на всеки молив с щипките. Уверете се, че скобата е само захващащ кабел.
5 Лента на картон до устието на стъклена кана или бехерова чаша.
6 Отворите от перфориране в картон инча от двете страни на каната. Вкарайте краищата на моливи без на щипките в отворите и ги натиснете в каната докато изложени кабел е потопен в сол/водна смес.
7 Свържете един щипките към отрицателната клема и на други щипките към положителната клема на акумулатора или на слънчева батерия. Това осигурява електролиза, и обръщането на NaCl във NaclO2. Изчакайте най-малко 16 часа преди разкачване на електролиза.
8 Изключете щипките от клемите на акумулатора или слънчевата батерия от моливи. Свалете моливи и картон от стъклени буркани.
9 Ред на фуния с кафе филтър и се поставя в пластмасов съд. Налейте сол/вода се разбърква през сандък филтър ламинирана с алуминий филтърната фуния. Натриев хлорит ще бъде заловен от филтър за кафе.
10 Извадете кафе филтъра от филтърната фуния и внимателно поставете на проводника сушене шкаф с на страна, която е сол/вода се разбърква изсипва в нея.
11 Като филтър за кафе дрис, натриев хлорити кристали форма. Можете да внимателно остържете всичкия останал на кристали от филтър за кафе в контейнера за съхранение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия