Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (29/59) > >>

Maistora52:
Стана извънредно опасно и се доверявам на Pitona и Valex - предпочитам да не умирам прекалено бързо с настойка от Сода Каустик! - търси се само готовия фирмен продукт NaClO2, и никакви други "изгъзици"! - особено домашни.
Поздрави!

piton2012:
Днес прекалих малко с писането, но само още няколко реда. Тръпка е да направиш нещо сам, но не винаги си струва. Начина описан от колегата  giunal  май няма да стане. Трябват мембрани както каза valex. Освен това само с писане на реакции също не става. От две изходни вещества могат да се получат различни продукти в зависимост от условията. Всъщност така се прави и белината. Един практически съвет, ако някой все пак иска да опита. В разтвора прибавете капка разтвор на фенолфталейн. Ако нямате, купете от аптеката "пургатив". Стрийте го на прах и го разтворете в силна ракия /тя е по- добра за други цели / . Капка от него върши същата работа, както и чистия фенолфталейн. Ако при електролизата се получава натриева основа, разтвора ще се оцвети в розово. Тогава май става само за тъщи. И накрая, най-добре си купувайте готови продукти и не си усложнявайте излишно живота.
  И още едно кратко уточнение. Продуктите с висока чистота винаги са много по скъпи, но не винаги имате нужда от висока чистота. Важното е останалите вещества да не са вредни.  Нерафинираната захар например дори е по полезна от пречистената.
Прикачвам и този информационен лист, ако някой се интересува.

radoraev:
Аз,че не разбирам много от химия добре ама чета във файла ,,при смесване с киселини" отделя силно токсичен газ.
За Натриев ХлориТ ли говорим?
Възможно е да съм напълно заблудил се тук в този файл.
Купува се 80% и се разрежда до 28% нали така и после при смесване с лимонена киселина хора,познати и приятели се лекуват пред очите ми.
До тук добре(то аз само от тази гледна точка за споделяне на резултати от познати тръгнах да споделям де),изобщо не ме интересува да се карам на медицината или фармацията и прочие,а са ми интересни резултатите.
Обаче някой разбиращ може ли да обясни какви са тези токсични газове?Това при определени % на Натриевия Хлорит ли само?
Понеже аз си вдишвам на харабия,както и мои познати като имат хрема и се опраяме та си викам брех

Опа,щях да забравя:
нали съм в Турция та оня ден една тукашна позната разказваше как дъщеря и боледува и е на антибиотици през две седмици.
естествено се включих сериозно в просвещаването за ММС и и дадох моите шишенца(които накрая и подарих де),та казах и да дава по една капка на дъщеря си като се върне в 16,30 от училище през час 16,30/17,30/18,30/19,30 часа.
Коментара и днес(след двудневен прием по една капка на час 4 пъти дневно) беше:
-Чудо,хриповете и храчките ги няма,детето е повече от добре :)
Викам чакай да и подаря своя си ММС :)

piton2012:
Радо, и аз като гледам не я разбирам. И не само от самото неразбиране, а и от не четене  и невнимание. Разбира се, че ще стане розово. Каквото и да го правиш първо се получава основа, а важното всъщност е следващия етап. А за силно токсичния газ не се притеснявай. Става въпрос за хлорния диоксид, но там са важни дозите. Той и кислорода е вреден.

valex:
Тук пак има отделяне на хлор и е дезифектант:
http://www.savo.eu/need-advice-bg/zapitvane-otnosno-dezinfekcija-na-voda
Периодично го слагам в хидрофорната си система.
А съдържанието му натриев хипохлорит(пишат го че е "белина"): 
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%B2_%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82
приложение:
http://www.patricia.bg/hloraks-hipohlorit.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия