Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
giunal:
Виждам че, доста неща сте поизписали от вчера!!!! Така първо за разлагането на разтвора!!! Не съм химик , но си мисля а, и на практика така се Получава, при разлагането на разтвора чрез електролиза се отделя водорода от водната молекула а, кислородният атом се присъединява към натриевият хлориД и се образува нестабилно съединение натриев хлораТ и след като се присъедини още една молекула кислород се образува устоичивото съединение натриев хлориТ. което се отлага на дъното на буркана под формата на кристали. Така си мисля.
Аааааа и това което го предлагам е просто един вариант за експерименти!!! Ако четете внимателно написаното от мен!!!! Не карам никой да го пие или да го използва!!! Другото което посочих е че, не съм доволен от крайният резултат и за това го публикувам за експериментиране с цел да усъвършенстваме нещата!!!!! Но май НЯМА да стане!!!! На приказки и писане сме велики но, на работа и дела хич на няма!!!!!Съжалявам но трябваше да го напиша!!!
Нищо за сметка на това руснаците усърдно работят по-моето предложение и мисля че, в скоро време ще има резултат!!!:) :)
А що се отнася до 10 ле,а не е въпроса за това!!! А самата тръпка от експеримента!!! Пък и ако може да се спести някой лев защо пък не!!! Не съм толкова богат!!!! А който е!!!! Да си ги харчи както ще!!!!
Поздрави!!!!!
Пък и това мое предложение обърна писаниците ви на 180 градуса. Че както бяхте я подкарали със това преразпределяне на имагинерни неща , не знам до къде щяхте да я докарате!!!!Успех!!!
radoraev:
Добре де, аз познавам хора в България, които си произвеждат ММС. Защо не ги питате? Да ви запозная? - какво се мъчите?
giunal:
Като ги знаеш , кажи им да пишат във форума!!! Нали уж сме против Монополите на фармацевтичните компании!?!?!? Или не?????
radoraev:
Ако тръгнете да се борите,ще направите най-голямата грешка в живота си.
Тук сме за да споделяме резултати.
Уникален линк изнамерих,просто гениален:
(има и опция да ви превежда на Български горе)
http://www.genesis2church/точка/org/all-mms-testimonials.html
Внимание!- ако колегите, които знаят английски, кажат, че Джим Хъмбъл е направил Църквата "genesis2", много работи ще се изяснят. Ако не я е направил Той, а само се "маскира" зад нея, още по-ясно става!
По подобен начин "тръгват" навремето почти всички съвременни западни СЕКТИ - всъщност не и религиозни секти, а маши - оръдия в ръцете на Илюминатите. Който мисли, че не е така, значи "не е в час"! И освен всичко това, има вероятност Дж. Хъмбъл да "се е продал" - за да го оставят жив!
Модератор
Seeker:
Разрових се да видя защо е толкова труднодоставимо и защо никой химически магазин не иска да си слага таралеж в гащите , оказва се че във вид на кристали е доста опасно вещество. В "Руководство по неорганическому синтезу" т.2 с.358 има следния пасаж: (виж картинката)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия