Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (32/59) > >>

Maistora52:
Valex, от трите линка, които даваш, може само информативно да се ползват.
На първия линк обсъждат лечение с ММС, и препоръките които се дават там са малко като от "втора ръка" - един ми каза така, друг ми преведе онова... Само сайта на Стаматов е правилното място.
На втория линк - на Лабимекс - първо цената която искат , е направо безумна, и второ - продават само на оторизирани лица. Аз няколко пъти ги "обсаждах" с въпроси и заявки, обаче - тцъ!
На третия линк - продават книга, внос от чужбина, в която пише И за Натриев Хлорит, явно някакъв наръчник за химици - и то също на безумна цена.

edin:
Мерси за темата.
Ето ви линк, от къде можете да си набавите необходимото вещество, на минимална цена.
http://www.pestimenergia.bg/shop/product/256/dizinfektant-za-piteyna-voda-dioksid-s-0-45-clo2-.html
Успех!

Maistora52:
Edin, страхотен линк даваш! Веднага им написах писмо на "Пестим енергия", да видим какво ще отговорят. Ще бъде чудесно, ако така активираният Хлорен Диоксид има същите свойства като резултантния ClO2 от взаимодействието на Натриев Хлорит с Лимонена киселина.
Мисля, че това което предлагат - под името "Eoxide LQ" - ще има същия мулти-ефект срещу "гадостите" които ни тровят живота.
EDM - виж ги и ти, да видим от цялата дълга статия, която са написали в сайта си, какво ще е полезното!? - защото аз съм склонен да опитам и него! - като в поговорката "Мечка страх - мен не страх!"
Поздрави!

valex:
Много добър линк. Пише че е двукомпонентна и се активира. Но как стои въпроса с концентрацията?
http://www.chemoxide.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=74

EDM electronics:
Ами аз не съм химик и моето мнение по този въпрос не може да бъде професионално и компетентно. Все пак:

Аз не бих рискувал да пия от това. Защо да го правя, при условие, че в сайта на Стаматов нещата са проверени от много хора, безопасни са, дозирани, има отзиви и т.н. За Стаматов знам, че контактува директно с екипа на Кимбъл и там нещата са сигурни и тествани от хиляди хора.

Сега, дали ще платим 10 лв. или 45 лв., когато става въпрос за здраве което е безценно, никога не ми е минавало на ум да пестя от това - бих избрал скъпото сигурно!

А тук има колеги, които не само че са скептично настроени към ММС, ами на всичкото отгоре нахално предлагат и още по-евтиния вариант сам да си го правиш, че на всичкото и отгоре, и да експериментират върху себе си, ама не върху тях самите, ами върху ония-глуповатите, дето искат да го пият.

Това е моето мнение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия