Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (34/59) > >>

edin:
Важно!
Част от информацията в посочения от мен сайт " Пестим енергия "е подвеждаща. Човек остава с впечатлението, че ще закупи два химикала, които ще смесва, но дефакто получава разтвор 0,75% ClO2. Току що получих разтвора и проведох разговор с човек от Кемоксайд.
Можете да получите двата компонента несмесени, но това трябва да го уточните с Кемоксайд. Това, което аз получих има годност 30 дни.

Maistora52:
А аз от 7,30 сутринта пия ММС и се боря за оцеляването си. Започнах с три капки активиран ММС на час, обаче ... след 3-4 приема "играта страшно загрубя"... разредих до 1,5 капка на прием, и в момента се съвземам... ле-ле, ле-ле колко има да се очистваме... от десетилетни наслаги и мръсна, гадна, отвратна, едноклетъчна паплач. Добивам впечатлението, че от това остаряват организмите изобщо...

ММС - на вкус - леко киселее, пие се! Мирис - леко остър - понася се.

Edin, какво е количеството, което получи и на каква цена (без куриерската такса)? С кой разговаря в Кемоксайд? На мен ми писа една дама - Зоя Велкова - това което съм постнал по-горе.

oneman:
Майсторе,
 не тръгвай с ударната доза от 3 капки на час!
Това е много натоварващо за всички очистителни системи.
Ние не сме на по 20 години. (за съжаление  :D)
Тръгни с 3 капки разтворени за прием за целия ден (8 дози) и после качвай концентрацията.
Или дори с 1 капка  разтворени за прием за целия ден (8 дози).
Това го препоръчва жената, от филмчето за децата с аутизъм.

Очистването може да продължи повече от 21 дни, но какво от това.

edin:
Майсторе, получих 1 литър готов разтвор на цена 10,6 лв., както е посочено в сайта.Говорих със същата жена, Зоя Велкова.
По мои сметки и това, което разбрах от сайта за ММС е следното. Там се говори за разтвор ( ЦДС ) 6000ppm, което излиза, че са 6 грама ClO2 на литър вода. Това означава, че аз съм получил малко по-силен разтвор или 7500ppm. Ако са ми правилни сметките, излиза, че разликата е 1,25 пъти в полза на моя разтвор и като правя дозировката, трябва да деля на 1,25.

--- Цитат на: Maistora52 в Януари 05, 2013, 02:17:37 pm ---. Добивам впечатлението, че от това остаряват организмите изобщо...

--- Край на цитат ---
Абсолютно си прав.

Velektra:
Здравейте!
Майсторе аз вече трети месец пия това нещо. Първо започнах с ММС сега съм на ЦДС. Вируса, който трепя е от най-коварните и затова резултатите по-късно ще ги споделя.
Правилно си намалил на 1,5 капки. Само че след 2-3 седмици въпреки че сега вкуса е поносим и малко киселичък, ще започне да ти се отвръщава (и при мен беше така и други го споделят). Както се шегува Джим Хъмбъл това е последния опит на гадинките да те откажат да се лекуваш и да ги трепеш.
Та затова преминах на ЦДС. Много по-добре се понася.
Трябва да се има в предвид, че начина на трепане на бактериите и вирусите от ММС е коренно различен. Но всичко това си го пише в книгата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия