Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
sheki:
При прекаляване с хлорен диоксид да се пие витамин С или яжте плодове богати на витамина! При по ускорени протоколи някъде гледах дори за по - бързо изхвърляне на "шлаките" в стомаха използваха рициново масло(мда сетих се за аутизма филмчето, за да не се усвояват токсини от разградените червеи които минава известно време преди да се изхвърлят), но и там се пие явно след опредено време.
Maistora52:
Е-е-хо-о! Здраве-е-й-те! Тук съм! Читав съм! Оправям се! И просто ми се ще да се похваля - наистина се оправям! Легнах си към 21,30 ч. - придремах до към 02,00 ч. - защото реакциите в организма "дълбаят" и в мозъка... той е който спи. Така че - все едно не съм спал! Обаче съмнението ми, че артритните болки отшумяват се оказа вярно. Интересно е, че по много особен начин се получава обезболяването - то е нещо като обезчувствяване... цялото ми тяло е като пребито, но се усеща подобрение. Цялостно.
Това, че ми е мътна още главата, е нормално! Мозъкът е много чувствителен сензор. Но се избистрям! Мърдам си по-добре навехнатото рамо - дето паднах преди две седмици на леда - всъщност това с рамото е травма, а не прочистване на "гад", но и в него болката намаля наполовина.
И всичко това само с 24+24 капки смес, изпити като пред заколение. Нямам спазми в корема, няма повръщане... Всичко върви към следващата офанзива - започвам в 7,30ч. - с 3+3 капки смес в 500 мл вода за целия ден.
И днес няма да ям - само на вода. Пък да видим!
Продължавам да си водя подробни записки - час по час! - важно е за следовниците. ММС действа!
Благодаря на всички за подкрепата и загрижеността!
oneman:
Браво на теб!
Радвам се, че си се оправил!
Желая ти успех в 'борбата'!
edin:
Вчера, понеже започнах едва привечер, съм изпил разтвор ЦДС, който се равнява на една капка ММС. Това количество го изпих на два пъти.
Абсолютно никакви, негативни ефекти. След приемите почувствах някакво затопляне в тялото, а вечерта ми се приспа по-рано от обичайното. Тази сутрин усещам повече енергия.
Разтворът, който направих е 500 мл. вода + 0,8мл. 0,75% разтвор на ClO2. За отмерване използвам 2 кубикова спринцовка.
edin:
--- Цитат на: edin в Януари 02, 2013, 08:30:31 pm --- как да направиш разтвор, с концентрация примерно 6000 ppm или 6гр. активно вещество на литър вода.
--- Край на цитат ---
Тук искам да се поправя.
ppm, означава, mg на килограм!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия