Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (37/59) > >>

Maistora52:
След втори ден прием на 4+4 капки ММС в 400 мл вода - всичко е в нормата. Чувствам се по-добре. Утре увеличавам с 1+1 капка.
Поздрави!

valex:
Аз още не съм почнал да приемем MMS, но си мисля че трябва да се приема и пробиотици (кисело мляко), витамини В комплекс и билки за прочистване на бъбреците и черния дроб.

sheki:
Само да вметна ако не сте гледали филма или чели , ммс се неутрализира не само с витамин С но също така и с антиоксиданти , затова не яжте разни хранителни добавки заедно с ммс.

п.с. Майсторе само не разбрах по 4 капки на час ли взимаш или ?

Maistora52:
Не! Това е лудост. Когато започнах направих смес от 24 капки ММС + 24 капки Лим.Кис-на + 400 мл вода. приети за 8 часа - и се разкатах от повръщане и разстройство. Беше грешка. На час това се пада по 3 капки ММС + 3 капки лим. к-на и 50 мл вода. Оказа се много висока концентрацията. Нейсе. Оцелях.
Самия Хъмбъл казва, че стари болежки се започват с ниски концентрации.
На следващия ден започнах с 1/2 капка ММС + 1/2 капка лим. к-на + 50 мл вода на час - 8 часа подред. И това все на гладно първите два дни. Само на вода. Веднага се почувствах по-добре и започнах всеки ден да увеличавам концентрацията. Сега съм на 7+7 капки в 400 мл вода за 8 часа. Без да си внушавам, но вече 5-ти ден се чувствам все по-добре откъм болежките си - най-вече един десетгодишен артрит - факт - не съм пил хапчето Диклак вече две седмици. А не можех да изкарам и 24 часа без него от болки в ставите и гръбнака.

sheki:
Ако не искаш все още да вдигаш капките може да минеш от 8 на 10-12 приема на ден, Джим Хъмбъл казва, че по - добре  когато се пие често по малко отколкото големи дози рядко.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия