Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
Velektra:
johnny_fx, веднага те нападам :).
По просто тройно правило, ако Хлордиоксида има 0,92 еВ, а кислорода има 1,3 еВ, то кислорода още повече окислява молекула хемоглобин и сам си пречи за свързването. Така излиза, че колкото повече кислород дишаме, толкова по-малко кислород приема тялото ни.
Бъди сигурен, че материалите против ММС тепърва ще нарастват, пропорционално с броя на излекуваните от ММС и то забележи от болести от които медицината вдига ръце.
Вземи първото лекарство, което видиш у вас и му прочети брошурата. Даже и за аспирина има противопоказания.
"ТЕ" чакат само един да умре от ММС и да вдигнат врява. А от техните лекарства умират милиони годишно, но това е нищо. Никой не обръща внимание.
johnny_fx:
Цитатът го пуснах, защото не съм в час с химията и исках, и друго мнение. Иначе съм наясно с методите на нАуката и фармацията. ;)
Maistora52:
С ММС-а някои неща изглеждат неясни. Аз например виждам, как като сложа капките от лимонената киселина в какпките от ММС-а и се получава една мъничка жълто-зеленикава гадорийка, която по спомени от училище е отровно съединение съдържащо Хлор.
Не знам, кажете защо изглежда така?
Има и вероятност Джони да е прав за желязото, което се променя... И за кислорода и пр.
На първо време аз лично няма да преминавам предела от 12+12+400мл вода на ден.
svetlio760:
Майсторе извинявам се- бих си махнал поста ако знаех как! Направих една чисто механична грешка- не видях, че зад първата страница имало още 13 :-[ Поръчах си го и аз, след като прочетох всички постове!!! Това явно работи и когато взема да го прилагам най- вече на родителите си, но първо на себе си, макар да съм здрав, ще пиша наблюденията! Някой път правя елементарни грешки :-[
Все пак ако се замисли човек, какво би станало, ако заменим това с обикновена сол и лимонтузу?
Знае се, че когато му е нужно, организмът си синтезира продуктите сам, стига да има в наличност съставките- биохимиците по-добре знаят за метаболичните пътеки на десетки ако не и стотици вещества и съединения- прости и сложни, които се синтезират и разпадат вътре в нас! Това е тема на друг пост, но знам че няма да има особен интерес, но човек неволно се замисля за този много по- евтин и безопасен начин! Може би единствения му проблем ще е в това, че за разлика от оригиналния този няма да подейства...!
sheki:
--- Цитат на: broiko в Февруари 05, 2013, 04:41:23 pm ---http://www.blitz.bg/article/33030
--- Край на цитат ---
Хубаво е да се появяват такива статии, рано или късно ще се засили интереса към хлорния диоксид, по материалите дори Хъмбъл споменаваше, че има доста неизследвани възможности, както в последствие се оказва прилагането му и за аутизъм, едва ли има някоя фармацефтична компания с такива успехи. По настоящем хлорния диоксид се приема основно перорално, от това доста се намаля неговата ефективност, някой ден като започне да се ползва и венозно(в болниците) действието му трябва да е в пъти по - ефективно. Остава въпроса сега лекарите и компаниите да се научат да го прилагат.
п.с. за новодошлите да вметна изчетете цялата тема преди да напишете (някой в последствие глупав) коментар.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия