Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
sheki:
https://www.facebook.com/pages/MMS-Master-Mineral-Solution-BULGARIA/152500814820349
--- Цитат ---ВРЕМЕ Е ЗА УДАР!
Скъпи приятели, време е за удар! Пиша това, за да ви информирам, че се готви мащабен удар срещу едно от нашите основни човешки права, а именно, свободата ни на информиран избор на лечение!
В предаването Студени следи - 10 февруари 2013 излъчено по БНТ на 10.02., се анонсира че в следващото предаване което ще бъде излъчено на 17.02.(неделя от 18ч.) ще разкрие "пълната истина, за изключително токсичното вещество натриев хлорит" и как то се продава на хората изгубили надежда за живота си!
Както сами се досещате, обективната истина, такава каквато е, няма да бъде изказана в това предаване. Целта им, вие знаете каква е!
За това сега, апелирам към всички вас, стоящи зад каузата ММС, да дадем мощен отпор на тази дирижирана кампания. Ако има момент в който трябва да се обединим, то това е този.
Пишете писма до предаването, обаждайте им се по телефона, използвайте всякакви други методи за въздействие върху тези "журналисти". Те трябва да разберат, че ние сме наистина много и ставаме все повече. Че няма да позволим, да ни се отнемат основни човешки права!
ВРЕМЕ Е ЗА УДАР ПРИЯТЕЛИ! СЕГА!
--- Край на цитат ---
започна се с отричането ..
EDM electronics:
Това предаване ми напомня на едно друго по БТВ - Химическите следи :D
Трябва да го кръстят: БГ разбивачи на митове. Колко ли са платили на актьорите?
edin:
Има една света истина и тя е че истината, подложена на обсъждане в групи, винаги бива опорочена. Точно затова, истината се предава от човек на човек. В момента някои хора правят грешка, като се напъват да накарат хората, да пият от извора. Достатъчно е той само да бъде посочен, а всеки сам да направи своя избор. Никой не е длъжен да спасява някого. Това е личен духовен избор. Ако трябва да умреш от рак, духът ти няма да ти позволи да повярваш в дадено лечение. Обратните разсъждения са твърде материалистични и са на хора, които не са разбрали основните правила на живота. Обратните разсъждения са форма на насилие. Има един лаф, който може да бъде интерпретиран за случай, като този, " На добрата стока, реклама, не и трябва ". Как аз направих своя избор, да пия хлорен диоксид? Нима са ми трябвали супер доказателства? Не, просто вътрешното ми чувство ме води, интуицията, а това значи, че духът ми е решил да мина по този път. Ако на някой друг, пътя е друг, то нищо няма да го накара да пие ММС.
svetlio760:
Maисторе вече имам хлорен диоксид в готов вариант с концентрат 0,75% сега трябва да помоля форумистите да ми кажат колко капки от това да си капя в чашата с водата, за да не се подрискам! Не съм болен от нищо в момента, но родителите ми са друга работа, та искам първо да го пробвам на себе си и после да започна да им го давам на тях! Така че помагайте!
edin:
Аз започнах с 1 кубик на 500мл. вода, която изпивах за един ден. След седмица увеличих на 2 кубика, а след още една седмица на 3 кубика на 500мл. вода.
Това е ако става дума за ЕОxide 0,75
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия