Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (41/59) > >>

svetlio760:
Да именно- за това става въпрос много благодаря!

Maistora52:
Така-а-а!
При мен ситуацията не се оказа положителна.
След втори, само двуседмичен курс, направо се отказвам от ММС - във всякакви варианти...
Поврежда ми чревната флора и следват хиляди по-големи неприятности. Не помагат нито естествени храни, нито никакви други познати мерки - при мен!!!
А знаем, че хората сме много различни. При един може да върши работа - при друг не!
Не искам да навлизам по-дълбоко в темата, но ще добавя тук едно мое съмнение: Мисля че с това  уж "ММС" - с активното СЪ-участие на Световната Здравна Организация ведно лично с Джим Хъмбъл - е организирано всъщност едно масово изтребление на човечеството, движещо се според принципите "Щом го забраняват и охулват - значи върши работа!", "Забраненият плод е по-сладък!" и "Те го забраняват, охулват и дискредитират, ама аз пък не вярвам и ще го изпитам!"...
Е, аз направо бях пред личната си Голгота, докато го пих! - бях "разкатан" отвсякъде, и едвам се възстанових - всъщност нямаше никакви положителни резултати, само временни самовнушения, че "нещо уж не ме боли"... докато междувременно се появи непрекъснато нетипично главоболие и особено неприятно драскане в гърлото - без да съм болен от грип или подобни...
Главата, когато боли, е особено важен признак, че нещо не е въобще наред!
Вадете си сами заключения. Животът и Здравето са си ваши.
Поздрави!

ПП!
Що сега не ме боли главата? Или уж вече съм я изчистил от утайки и паразити?!
Тя обаче не ме болеше и преди експеримента. Също и гърлото...

Благодаря обаче за съдействието на ЕДМ... съвсем честно и почтено - благодаря! - Той знае защо! - и е за предпочитане да не дава обяснение тук за това.

EDM electronics:
Майсторе, голям обрат в мнението ти! Може да заемеш достойното място в противниковия отбор по темата.
На теб не ти помогнало.....Нима си мислил, че ще излекуваш дългогодишно хронично заболяване ей така с едно мързеливо пиене на ММС? :D
Засягаш флората в дебелото черво, защото пиеш прекарено много наведнъж. Така разтвора директно преминава в червата, като слабително. Ти направи ли си труда да прочетеш препоръките в този случай? - пие са същото количество на малки порции по-начесто.
Главоболието и другите симтоми показват оздравителна криза, ама то се иска вяра и търпение, което видно при теб липсва. Аз не само че не съм имал главоболие, ами при мен се подобряваха дори и най-малките симптоми на влошено здраве. При мен също се получаваше леко разстройство към края на курса на лечение. Ама ако човек не е профан, би трябвало да знае как се възстановява чревната флора - пие се кисело домашно мляко вечер, след прекратяване на приема на ММС, а може и да се вземат пробиотици.

Не ме разбирай погрешно! Не правя реклама на ММС, не те и карам да го пиеш. Но като се прави нещо, трябва да е кадърно и да се действа според ситуацията, а не да се вкарват веднага някакви конспиративни теми.

Джон Хъмбъл бил в организацията за изтребването на населението - ти чуваш ли се какво говориш? За какво му е на този старец да изтребва народа бе?

Майсторе, йогата която рекламираш може да се подведе по същия "работещ" принцип. Кога излекуваш артрита с йога, ела и ми се обади..........
Буда е бил цар на медитацията и въпреки всичко е умрял от големи болки в гърба, които така и не можал да излекува с източната медицина.

Ще споделя, след три курса с ММС какви са видимите промени: Езикът ми сутрин е идеално розов, а преди не беше така. А това какво значи? - няма паразити, няма и интоксикация от тях.

Радико:
EDM electronics
За кой точно буда говориш защото буда е титла а не име на човек

EDM electronics:
 Преди да ме изпиташ, ще ти кажа, че Буда се пише с главна буква. :D

Буда е титла, която тръгва от един човек, който всички  по-късно свързват с Бог. Този човек е индийски принц. Мисля, че името беше Сидхар Гуатама или нещо такова... Той се отказал от светския живот и се отдал на медитация, искал е да разбере онова, което е искал и Айнщайн - как е създаден света. Подлагал се на редица изпитания, които поставяли животът му на косъм, за да получи нирвана. Най-накрая, след дълги години доказване пред Бог, медитирал и гладувал под едно старо дърво 7 дни и тогава Бог му дал онези знания които искал да получи, счел че бил достоен да стане просветен - пробуден, което всъщност значи Буда. След 7 дни в стойка лотос, без да мърда, без да яде и пие вода Буда получил нирвана за части от секундата, като Бог му налял в ума цялото знание за света. По късно той бил приравнен, като Бог, както Христос. Неговата майка забременява подобно на Св. Дева Мария и т.н. Деиствието се развива около 500 г. пр. н. ера.

Реплика:
- Всъщност, ти "титлата Буда" с кого я асоциираш, можеш ли да назовеш поне още един, които е носил титлата Буда и е известен като Бог Буда?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия