Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (42/59) > >>

mi68:
Здравейте,
 За хронични болежки може да ползвате бобини. Личен експеримент с колега над 60 години с хроничин артрит на пръсти на ръцете. Оплаквания трудно работи не може да спи. Ползвах палачинкова бифилярна бобина в резонасно свързване и един транзистор, работещ в обща база, захранен с 24 В. Приближава си рацете съм бобината за около 2-3 минуни. На другият ден бил много зле, но след това си спи като момченце и не чуства болки. Скоро го питах как е (след две години)? При преумора чуства леки болки в ръцете, изска пак да му пусна бобината.
 Бобините ги ползвам за лампови генератори, но пробива вакума на лампата, (гетерът е в отлично състояние, за йонен ток не може се говори, остава гадния неутринен ток-ток на разместване).
Ако се погледне ф-ла на Нойман за магнетизма се вижда двоен интеграл, нещата са били винаги двойствени и неочаквани...

Радико:
 EDM electronics
никога не съм си поставял за цел да помня имена, струва ми се достатъчно да знам фактите. Факт е, че много хора са възприели да пишат с главна буква Буда  по същия начин по който се пише Гн. Директор примерно когато пишеш молба,
но в българската граматика е възприето. редник генерал директор светец буда да са все със малка буква. Секундното просветление за което говориш "наричат го самадхи" все още не е достатъчно да ти дадат "званието" буда. За такъв или за светец в християнската религия ще те обявят когато напуснеш тялото си по собствено решение и то остане и се запази години наред. Познато е още като нетленни останки в християнството. В този ред на мисли Свети Иван Рилски би бил нашият български буда. Ето ти едно име.   

edin:
За да се предпазите от неприятности, слушайте вътрешния си глас, а ако въпреки това ви се случи нещо кофти, значи е било, неизбежна ваша съдба. Ама нали, ако не сгрешим, няма да си научим урока. Важното е да не си повтаряме грешките. За мен конкретно ММС не беше вариант и затова използвам Еоксида. Ефектът на затруднена перисталтика го има, в някаква лека форма. Други негативи не съм забелязал за сега. Иначе съм поддръжник на естествените методи, но реших да кривна малко от пътя.

sheki:
Само да вметна за Майстора, цдс е по - благоприятния вариант за теб или еОксида0,75 в подходяща концентрация дефакто, ммс-а или активирания натриев хлорит дразни стомаха заради киселината, пробвал съм го лично аз и един близък човек, с цдс е много по - комфортно с по - високите дози. От тогава само ЦДС ползвам и препоръчвам , 24 капки или 4 милилитра не са никакъв проблем. А ммс-а е по - удачно да се ползва в други процедури като парни бани, вани, инхалации, клизми ...

Само да попитам стигна ли въобще протокол 1000 и след колко време и колко време трая курса ти? Пишеш че си го взимал на гладно въобще хапвал ли си нещо през деня.

Toshe:
Ето моите пет стинки по темата. Същото, което се постига с ММС се постига с кислородна водя за 55 стотинки от аптеката,. Има книга на един руския професор Неумивакин, който лекува от диабет, хипертония, рак и какво ли не. Професора е подготвял космонавти и леченията му са много по изпитани от ММС. Начина на пиене е почти същия като при цдс и ммс. Почва се от една или няколко капки кислородна вода разтворене в обикновенна. Аз лично смятам, че в ммс има нещо агресивно, което се отделя, дали наистина се образува и определено количество белина, дали киселина или какво не знам, но е ясно че понякога кофти ефектите и симптоми не са от токсини, които чисти организма.
Според мен по- добре да се побва това с кислородната вода, после ЦДС, но ММС в никакъв случай.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия