Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (45/59) > >>

svetlio760:
Бе и при мен няма нито подобрение нито влошаване на нещо!  :-[Май бъркаме нещо дозата- те го Майстора!!! Издрайфал си е червата в началото, а после главоболие! Май ще трябва да увеличим! Аз за сега съм със смесено мнение!

valex:
Да не е от метерияла :)
20мл. от разтвора го дават, че трепе всичко в 1000л. вода? Човек има примерно 70%-75% вода. Значи за мен около 60л. Доза 2мл. е за 100л. Не знам дали може така грубо да се смята?

Maistora52:
Ще вземете да си ощавите червата, ей! Не вдигайте така на юруш дозите... Почва се от малко и полека се увеличава.
За това, че на един действа, и го разкатава - като мен, а на друг не - го казах някъде по-горе... Различни сме, на един действа едно, на друг друго, и всичко винаги е по различен начин... и, Няма отровни вещества - Има отровни дози!
Моята телесност е толкова очувствена и чувствителна - от Среда, от ДНК наскледство и от Йога упражняване - че НАПРИМЕР само еднократно вдишване на цигарен дим директно от цигарата ме вади от строя за минимум 5 минути... пробвал съм го.
Що се отнася до храносмилането ми и чревната флора - твърдя, че имам много здрав стомах, и перфектна перисталтика, но ММС просто вади всичко с хастара навън при мен... А вероятно и този т.нар. активен Кислород /той е този който действа! - не хлора!/ - така ме зашеметява, че се стига до моментално главоболие... Знаем, че Озона е отровен газ - особено във високи дози... Знаем за т.нар. Хипоксия /обез-кислородяване на кръвта/ и обратното - хипероксия - много кислород в кръвта - постига се със специално йогийско дишане - и веднага и двете водят до шемет, загуба на съзнание и т.н.
Много са факторите, които при един са полезни, а при друг вредят...
Затова и народът казва - Най-добрият лекар е човек сам на себе си... Ако разбира се усеща и разбира какво прави и какво става...

svetlio760:
Прав си, Майсторе, ама докато намерим тая доза голям зор, аз съм на принципа" от опит глава не боли" ама обикновено така опитвам, че после наболява :-[ Та и тук така- в момента се възстановявам от операция на крака- менискус и кръстни връзки и единствено това ме спира- не страдам от никакви микроби и бактерии- дадох на приятелката си заради разни течове от женската й система, но доста разредено и не подейства, не подейства дори на гнойна торбичка на зъб в устата й!  Дадох й доза дето е на половина на моята, а моята не ми действа на мен!!! А гледам да спазвам указанията тука- цветът си е жълт, миризмата е гадна, дере ме по гърлото като пийна от него, а накрая, я избие в лека диария, я не избие- а аз съм си хронично разслабен и въобще не знам дали е от него даже! Ама верно, Майсторе, това дето ми казваш за цигарения дим как ти действа малко ме смущава- щото на мен не ми действа въобще така- не че съм наркоман, ама по принцип пуша, но само наргиле и само собственоръчно бран тютюн! Понякога го смесвам с разни неща, които също са собственоръчно брани, или отгледани от един много близък мой човек! Мисълта ми е, че не ми действат както описваш- ето ти пример- операцията ми се опитаха да я направят със спинална упойка- тоест от кръста надолу да не чувствам нищо- буквално усетих как упойката обля нерва в гръбнака ми и нищо- въобще не хвана! Трябваше да ме преспят, за да оперират! А татула, за който говорех в другата тема, който съдържа атропин, също трудно ме хваща- спомням си веднъж трябваше да глътна 14 семена, а от 7 семена нагоре вече се счита за дълбоко навлизане в джаза!!! Вярно че после спах 12 часа и една година никакво безсъние не ме мори, но пак си е много! А определено не чувствам абстиненция или каквато и да е нужда да пуша или да вземам нещо! Последно пуших тютюн април миналата година и тогава последните ми запаси от коноп привършиха! Татула съм го забравил даже от преди това! И така се чудя на пушачите около мен за к`во си дават парите за глупости......... та мисълта ми беше за ММС май и там ще ми трябва висока доза в предвид на това дето написах!

Maistora52:
Има и още нещо, което знам и съм пробвал, даже ще му отворя отделна тема:
Есенциалните извлеци, или още "масла"... Например, това за зъба на мадамата - намираш есенция от Карамфил /не цветето, а ориенталското растение дето дава семена/, капваш на памуче и слагаш на зъба... След пет минути си готов за дансинга. Страхотно обезболяващо средство, а трепе и микробите навътре в зъба, т.е. лекува... И други етерични масла имат такива специфични действия, но е цяла наука, не е за един пост ...
А онова там, другото, на мадамата - се оправя пък с кристализирал мед - с лъжичка, в марличка /но може и без нея/, и набутано на вътре... След три дена ще е готова за цял отбор юнаци, но трябва поне месец да се поддържа схемата - вечер преди лягане! - и без секс за тоя един месец.... Оправя и т.нар. "ерозио" на ония там работи дето са навътре, "шийки" - мийки и т.н. - Преди 30 години моята женичка я оправих така - с мед.
Намерете си книга за Аромотерапия, и действайте.
Аз като остане време ще пусна темата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия