Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
svetlio760:
Имам само една забележка към Ангел- потърси повечко материали за първите водолази- как са експериментирали, колко и как са починали, на каква дълбочина са се гмуркали! Препоръчвам книгата на Ханс Хас "Светът под водата". Аз съм я чел когато бях на 17-18 години, а сега съм на 37 и си спомням само основни неща и впечатления- едното беше това за кислорода- имам ярък спомен, че авторът не беше никак съгласен с това, че чистият кислород е забранен, а обикновеният атмосферен въздух с въпросните 78% азот не е! (Дълбочината без риск за кесонната болест за кислорода беше или 17 метра или 27 метра) Изпробвано е тези 78% да се заменят с хелий, също така за големи километрични дълбочини е изпробвано 7-8%кислород, имаше един починал много нелепо водолаз, който се е гмурнал рекордно дълбоко- използвал е две комбинации от газове за въздух за дишане и е трябвало тези с въжетата от кораба, които са го дърпали да спрат когато го теглят нагоре на 30 метра, за да смени газовата смес за дълбоко с газовата смес за плитко- имал е нужда от 5-10 минути дишане на 30 метра дълбочина, но не са му ги дали и е починал от кесонна болест, след което въпросните газови смеси са били забранени за гмуркане- авторът е възмутен най-вече заради това, че хелият в никакъв случай не е най- удачният вариант за големи дълбочини по ред причини, но вече съм забравил! В тази книга имаше и много писано за апаратите със затворен цикъл. Това за азота и хелия което казваш всеки лаик го знае! За недоносените бебета в кувиозите също се знае- учим го поне по 3 предмета- знам също за специални очила, които струват над 100 лева, които имат за цел да предпазват от ослепяване в следствие на кислорода, но тук не става въпрос за недоносен организъм подложен на стреса на околната среда 2 месеца по- рано отколкото трябва! При тези деца не страдат само очите! Както и да е! В крайна сметка всеки си има мнение- то тук литературните спорове са необходимост, но няма да дойдем до едно мнение ми се струва- ММС помага!
Maistora52:
Темата за ММС започва май да се изчерпва, след като започнахме да се потапяме на повече от 3 метра дълбочина... и има вероятност от заключване...
Моля, дръжте колкото се може повече "по темата"... ако искате с клещи, ако искате с пируети или виражи, но май доста надълбоко се гмурнахте неколцина (че и мен "подлъгахте!!!)... а името на "кораба" отгоре е - ММС!
svetlio760:
:))))))))))))))))) e аз общо взето приключих- то от тук натъй си мерим.................общата култура вече:)))
sheki:
http://tv7.bg/spodeleno-s-kali/VideoDetails&id=9700802 тук може да видите Станислав Стаматов , водещата е леко неадекватна :) както ще видите
голям спор голямо нещо, ама както каза в предаването по горе един пич, не е нужно да се обяснява кое как работи и защо, защото теорията винаги може да се оборва, ама резултатите никой не може :) , няма спор различни хора различно действие, в аспектите които го ползвам ми върши идеална работа. Относно темата за аутизма фактите там сами за себе си говорят, няма нужда някой да развива теории. Успехи и здраве на всички!
dbonev:
Моят личен опит е, че този начин на лечение действа.Преди да реша да го използвам, изчетох и изгледах "де що" имаше за четене и гледане (не казвам че съм прочел и видял всичко), но най много съм търсил потвърждение от хора които вече са пробвали -лично!!!
Иначе изпадаме в положението на "добре информираното циганче".
Едно циганче казало: абе ти знаеш ли че кебапче с хляб било много вкусно!
Ами ти от къде знаеш? - попитало го другото.Ами на бати един му казал , че гледал някой кат яде! ;D ;D
Вярно е, че има много подвеждаща информация, но един грамотен човек би трябвало да може добре да отсее полезното от шумата.
На словесните еквилибристи, които с лекота използват сложната за мен терминология от областта на химията и биологията-шапка им свалям. Но преди да обясняват настървено как ММС бил вреден, да се запознаят с хора които са го ползвали, пък после теорията да я нагласят според практиката, та нали голямата част от научните открития са били направени от практици, а след това "намазани" с де фи де те, де ку де те, диференциали, интеграли и пр. Пък и да не забравяме ,че и най умният си е малко прост. ;D ;D
Нямам намерение да убеждавам никого с научни доводи защото нямам такива, но практически доказаното струва повече от куп кухи теории.
Ако утре извадя на масата едно устройство, което се самозахранва- няма ли набързо даму спретнем едно научно обяснение а? ;D ;D
Ползата за мен беше че се оттървах от плексит счетири годишна давност-болка която не мори а само мъчи. Аз бях домашното опитно зайче ;D ,след мен го ползва жена ми, която имаше световъртеж, заради който лежа една седмица в болница, и когато излезе от болницата беше по-зле от преди това. Ползвахме по 4 милилитраЦДС разредени с 500 милилитра вода -разделено на осем приема(за ден),в продължение на три седмици. За отбелязване е, че положителният ефект и при двамата дойде на първата седмица. От тогава са минали три месеца, като се надявам резултатите да са трайни, но да не се хваля,че с каквото се похваля все се е разваляло ;D
А дали да се употребява ММС-съвет на никого не давам. Който има глава да мисли и да преценя. Така става май и естественния подбор ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия