Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (55/59) > >>

svetlio760:
Там, където се правят критериите участват толкова много пари, че свят ще ти се завие! И въпреки това при хомеопатията това работи- правят се експерименти на продуктите с контролирани условия и контролни групи. На едните се дава плацебо, на другите конвенционален продукт който лекува, а на третите хомеопатията, която предстои да излезе на пазара. Не знам какво повече от това! Народната медицина, билките и билковите продукти, прабаба ми не ги е проверявала в лаборатории, но вършат работа. Сега, когато същите билкови продукти се проверяват с проверените критерии, се оказва, че са точно това, което прабаба ми казва че са! Е к`во- да тръгна по форумите к`ат тебе и да размахвам официална, конвенционална, доказана наука и критерии или просто да взема Мента, Лайка, смрадлика и прополис и да направя вода за уста и да излекувам афтите на детето?

angelmr:

--- Цитат на: svetlio760 в Април 04, 2013, 02:23:24 pm ---Там, където се правят критериите участват толкова много пари, че свят ще ти се завие! И въпреки това при хомеопатията това работи- правят се експерименти на продуктите с контролирани условия и контролни групи. На едните се дава плацебо, на другите конвенционален продукт който лекува, а на третите хомеопатията, която предстои да излезе на пазара. Не знам какво повече от това!

--- Край на цитат ---

Добре де, нали точно това търся? Статия в която са цитирани подобни резултати и в която някой е застанал с името си, а след това някой друг го е проверил и е повторил резултатите? Ако имаш подобна литература с радост ще я прочета.
А за критериите не си съвсем прав. Там няма контакт с парите. Критериите са математически. Работи/не работи.

stoyan7:
Чета публикацийте от около  седмица.Едва  сега  приключих  и виждам  отдавна  не е активна.Понеже  не съм  го пробвал, тръгнах и аз като Майстора  да си го  направя  сам.Намерих  от ибей  натриев  хлорит  за  450гр.  около  48лв.Само не  знам  дали  ще е проблем при  влизане  в страната да го конфискуват като  незаконен внос.Ако някой може -  да  каже.
Искам  да питам  EDIN
 1. дали  продължава да пие  от  еоксида  и какви  са впечатленията му?

2. при  положение че цената  му  е  10.56лв.  не  е  ли малко  множко  30лв.  за  доставка?

svetlio760:
Гледам, че темата е неактивна дълго време, та да кажа- от тоо Еоксид дето е по 10.56 май малко се увлякох- пих, пих и се алергизирах :-*Пих го за щяло и нещяло и не действа на всичко и като всяко изкуствено химично съединение, организма го недолюбва. Сега го вземам само при диарии, устни промивки и вагинални промивки. (Дължа да отчета, че вагиналните промивки не са на мен ;D) Течността става жълта и няма никакъв зелен нюанс, което ме води към мисълта, че може да не са съвсем същите пропорции и от там да идва проблема, така, че бих препоръчал да се вземе оригинала за 30 лева!

edin:
Грешно тълкуваш симптомите друже. Това дето му викаш алергия е детоксикация. Взимай по-на рядко, за да може тялото, да се справя с токсините. Това е моето мнение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия