Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

MMS срещу фармацевтичните компании

<< < (58/59) > >>

edin:
Брадавиците и кокошите тръни са резултат, от активен папилома вирус.

boio67:
Здравей,
Светльо
и аз бих искал да пробвам този извлек.
за тези 25 лв. какво количество получаваш , за колко дни стига "сиропа"?

макс1962:
И защо не отворихте нова тема за "сиропа"?

teslov::
Започнах тази тема с убеждението ми, че тези вещества са давали по-добри резултати за здравето на хората, отколкото лекарствата на съвременната фармацевтична индустрия.
Но в последно време, мисля че пътят към по-добро физическо здраве, минава неминуемо през периодични, правилно провеждани изчистващи процедури. В тази връзка, горещо ви препоръчвам метода на лечение само с вода на Димитър Станев. Накратко, човекът на 47 години е бил инвалидизиран поради над 20 хронични болести и се е очаквало в скоро време да си замине. По някаква случайност, до него достига информация за самолечение само с вода. Водата се ползва за пиене и за клизми. Клизмите са особено важни, тъй като се изхвърлят всякакви паразити от храносмилателната система, а също токсините, които се отделят от тялото през този период. Димитър Станев успява да се освободи от всичките си болести.

svetlio760:
Да ви отговоря преди да съм направил каквото и да било друго- утре ще ида до човека и ще му взема номера. Ако го даде(а е почти сигурно че ще го даде) ще можете да се обадите и разберете лично с него. Доколкото знам има и сайт. Всичко каквото ми каже и позволи да напиша ще напиша за да установите контакт с него! Той ще е на сметка да има повече клиенти, а сайта ще се обогати, а аз все още съм втрещен!!! :o

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия