Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
EDM electronics:
--- Цитат на: mzk в Май 17, 2012, 10:57:42 am ---Вие откачихте ли? Да пълните гушите на всякакви измекяри? Ще купувате готварска сол по 25 лв килото. Па и лимонена киселина като бонус.
--- Край на цитат ---
mzk, знаеш ли прав си......, те по същия начин пълнят гушите и на лекари, аптекари и фармацевти-производители за скъпи антибиотици и кортикостероиди, дето не само че няма да им свършат работа, ами ще им създадат и допълнителна.
И не е готварска сол, а е готварска сол + кислород. Кислорода всъщност е скъп :D. - NaCLO2
Чувал съм, че NaCLO2 е скъп, защото е доста пречистен, т.е. не съдържа тежки метли и др. х.е., като примерно в готварската сол по супремаркетите, която не е от морето, а внос - отпадъчен продукт на хим. промишленост.
Сравнено и само с 10 гр. спрей - морска вода за хрема от аптеките, която варира от 6-15 лв., дори ми изглежда твърде евтино.
oneman:
Има лека разлика готварската сол е натриев хлориД (NaCl), а това е натриев хлориТ (NaClO2)
EDM electronics , Това за морската вода ми хареса ;D
mzk:
Простете невежеството ми, не съм добър с химията.
Свидетел съм на безскрупулни хора, които продават работещи и неработещи лекове с до 100 пъти надценка. Пример - "наколенките на д-р Ливайн". Също и за случаи, за които знам от първа ръка.
Ако си купувате нещо, потърсете за някоя химична лаборатория. Аз съм доволен от Валерус, купувал съм евтини основи от там. Сега май са се преместили, така че някой ако се инересува - google.
Второ - не рискувайте излишно. Ето какво пише в извадката от wikipedia за натриевия хлорит:
--- Цитат ---Sodium chlorite is a strong oxidant and can therefore be expected to cause clinical symptoms similar to the well known sodium chlorate: methemoglobinemia, hemolysis, renal failure.[14] A dose of 10-15 grams of sodium chlorate can be lethal.[15] Methemoglobemia had been demonstrated in rats and cats,[16] and recent studies by the EMEA have confirmed that the clinical symptomatology is very similar to the one caused by sodium chlorate in the rat, mouse, rabbit, and the green monkey.[17]
There is only one human case in the medical literature of chlorite poisoning.[18] It seems to confirm that the toxicity is equal to sodium chlorate. From the analogy with sodium chlorate, even small amounts of about 1 gram can be expected to cause nausea, vomiting and even life-threatening hemolysis in Glucose-6-Phosphate Dehydrogenase deficient persons.
--- Край на цитат ---
Ще напомня, че не нося никаква отговорност за написаните коментари на потребителите от форума (така де... да си кажа).
Не мога да ви спра да пиете, но мога да ви помоля да бъдете внимателни.
Някъде по темите някой бе написал, че по-важно е да се тренира имунната система, а да не се прибягва до силни помощни средства всеки път. В този смисъл, ако някой търси решение на проблемите си от години, вероятно има проблем с имунната система. Обърнете внимание на воденето на здравословен живот (признавам, че и аз не водя съвсем здравословен живот).
Maistora52:
--- Цитат на: oneman в Май 17, 2012, 10:56:51 am ---Цената на Стаматов е 25 лв. + куриер за 150 ml MMS + 150 ml лимонена киселина .
А този 25лв/500гр - промишлен, от къде се купува?
--- Край на цитат ---
Този от 25лв/500гр е от гр.Русе, давам три линка
http://scistore.chem-bg.com/product/191/sodium-chlorite-puriss-p-a-80-rt-500-g.html
http://www.burzo.net/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%85%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82-4621.html
http://www.labimex.bg/products/view/522
- средният само показва тази цена (горе вдясно), някой си Данев - има и телефон. Първият и третият линк не показват цени.
А иначе относно пиенето на разни илачи и прочие вещества, чувал съм една много семпла поговорка:
"Няма отровни вещества! Има отровни ДОЗИ!"
Та така и с Натриевия Хлорит и Хлорния Диоксид - става въпрос за 3-5-10 капки от нещо което е вече достатъчно разредено и т.н. - малко приличащо вече на хомеопатичното разреждане.
Имам предложение - аз купувам например едно бурканче от 500гр. Натриев Хлорит от Русе (от дадения по-горе сайт), и го разпределям на пет или десет по 50-100гр опаковки - И съответно трябва да се появят тук (на лични съобщения към мен) желаещи да си купят от тези разфасовки. Пускам ги по куриер и работата е точна. Казвайте как да подредим нещата.
EDM electronics:
Колега mzk, от постовите ти ясно личи, че ти въобще не си се запознал с материалите за MMS, но бързаш да пишеш със скептичен подход, и то само защото на тебе не ти харесва, също като темата Кемтрайлс.
Извадката от Уикипедия може и да е вярна /въпреки, че аз не мога да я разчета - не зная английски/ и сигурно натриевия хлориТ е вреде за прием, но MMS не е натриев хлорит, тъй както готварската сол не е нито натрий, нито хлор. Изрично е написано да не се употребява неактивиран натриев хлорит! - а само активиран с лимонена киселина.
Лимонената киселина влиза в реакция с натриевия хлорит и се образува газ хлордиоксид, същия газ който използват pа обезпаразитяване на водата. След като се извлече кислорода от този газ в организма остава лим. киселина и готварска сол.
Кислорода е това, което е полезното в това съединение, именно той изгаря патогените, с тази разлика че се отделя бавно за разлика от водородния прекис и не изгаря здравите клетки. Да не забравяме, че в кръвта нормално циркулира кислород, свързан с дихателния пигмент - хемоглобин /от него идва и червения цвят на кръвта защото съдържа желязо/ в строги пропорции и това е нормално за кръвта. Нека не забравяме също, че съществува мед. практика /не помня как точно се наричаше/, при която се влива венозно водороден прекис в организма и т.н. Нека не забравяме и друго, руската школа за народна медицина е излекувала доста хора от рак с кислородна вода. Под алтернативна медицина не бива да се разбира само хомеопатия, фитотерапия, гладолечение а и всякакви други методи и средства, които ще донесат реални ползи за здравето, без разбира се да му навредят.
Естествено, че до MMS или каквото и да било друго лекарство ще прибягват хора, които имат някакви здравословни проблеми. Тези които нямат проблем, да си пият уискито вместо MMS. Уискито е супер пречистен етилов спирт за разлика от българската ракия. Консумацията му не води до страничните ефекти сутрин от ракията. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия