Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
PyroVeso:
Колега piton2012, няма смисъл да се обясняваш - нито ще те чуят, нито разберат. А най-интересното е, че съответните колеги-ентусиасти още не са започнали да пият бълвоча, а вече ги друсат последствията (в умствено отношение) от употребата му!
Което пък доказва хипотезата ми, че в природата нищо не става случайно - когато нещо се задава, то постепенно набира сила и скорост като потенциална/вероятностна вълнá, увличайки все повече енергия със себе си. При това са възможни ефекти като пре-ехото при електронната обработка на аудио-сигнали, т.е. понякога (част от) резултатите изпреварват причината :)
Аз лично бих пробвал MMS примерно на терминално-болен човек, дето и без друго си е тръгнал да си ходи... Дали ще ритне камбаната от заболяването си или от MMS-a - най-много да му спестим малко мъки, а и никой няма да тръгне да рови и да ни съди при такава диагноза... Пък ако случайно чудото стане - оцелим дозата и избием повече увредени клетки, отколкото читави, тогава Voila! - вече можем да кажем, че и оргонът е помогнал ;)
Физик:
Питонче, аз май не съм те питал тебе нищо конкретно. И айде улево, мойто момче... Ако има някой, който да отговори нещо смислено - да го направи.
Физик:
Веско, ти прави какво си искаш. Аз питам, след като формулата е с двойка, защо си я написал без? Понимаеш?
Физик:
Виж отговор 42. Въпросът не се върти около белината. А за какво се използва NaClO2 нещо не става ясно по какво точно си "личи" от "темата".
Физик:
HClO 3 + HCl → HClO - 2 + HOCL HClO 3 + HClO 2 → 2 Clo 2 + Cl 2 + 2 H 2 O HOCL + HCl → Cl 2 + H 2 O
2 NaClO 2 + 2 HCl + NaOCl → 2 Clo 2 + 3 NaCl + H 2 O
5 NaClO 2 + 4 HCl → 5 NaCl + 4 Clo 2 + 2 H 2 O
Не знам на кои "терминално болни" го препоръчваш, но ако никога не си употребявал това нещо, значи живееш в Тибет. Но тук, все пак, става дума за ММС и не е лошо да се обсъди сериозно тази тема. Не да се отхвърля категорично, нито да се приема с ентусиазъм. Ако не можете да обсъждате логично, не е нужно и да се опитвате да го правите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия