Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
EDM electronics:
Здравей колега sheki!
Реших да ти отговоря тук във форума, не на "лични", въпреки, че се бях отказал вече да пиша в този форум.
Ще ти споделя само част от личния си опит с ММС, тъй като това ще предизвика особено раздразнение на някой многознайковци-теоретици в защита на собственото си его и самооценка за свръх ерудиция, без да имат какъвто и да е практически опит.
При употребата му, както вътрешно, така и външно не съм забелязал някакви странични ефекти, освен официално публикуваните, камо ли някакви увреждания - напротив! Това което съм забелязал е единствено и само положителен ефект. Перпарата е изключителен антибиотик, като кислородната вода, с тази разлика, че няма това изгарящо действие. Все пак не съм имал някакъв сериозен здравен проблем за да споделя чудесата които му се приписват, но ето какво установих с ЛИЧЕН ОПИТ:
ММС убива мигновено аденовирусите и всички бактерии в устната кухина и носа. Унищожава мигновено микроорганизмите, които причиняват пърхут и той си отива за 1-2 дни. Унищожава мигновено всички бактерии под мишниците, гъбичките по краката - край на миризмата. Прекрасен антисептик е за рани. При наранявания на тялото с ръждив пирон и подуване на участъка, само с 2-3 напръсквания с комбинация от ДМСО мигновено спада отока и унищожава в дълбочина инфекцията - вероятно бактерията причиняваща тетанус /ранева инфекция/. Лекува хронично-дългогодишно хипертрофирали сливици /с промивка директно в каналите на сливиците/ и ги възствановява напълно за кратък период от време. Унищожава всички микроорганизми по зъбите причиняващи различните видове и стадии инфекции, особено след добавка на ДМСО.
Подчертавам: добавянето на ДМСО увеличава в пъти ефективността на действие на ММС. ДМСО е приносител на ММС надълбоко в тъканите и вътре в самите клетки. Тази добавка се е употребявала и във фармацевтиката, но прекалено положителния ѝ ефект я прави комерсиално непригодна - намалява количеството на основната лекарствена субстанция. Добавката на ДМСО влияе по-добре при борба с вирусите, тъй като те нормално живеят не вън, а именно вътре в клетките, набавяйки си строителен материал - ДНК за репродукцията си.
И накрая: Твърди се, че ММС е способен да убие всички онези вируси, които нормално организма не може или пък ако може, то самият организъм трябва да се постави в екстремни условия на ръба на непоправимо увреждане. Това са вируси като ХИВ, Хепатит "В", Хепатит "С", Херпес и мн. други вируси причиняващи автоимунни заболявания, като ревматоидния артрит например. Не пожелавам никому да доказва горните твърдения!- но нека те да бъдат само информация - знание.
Колега sheki - Успех!
EDM electronics:
Когато фактите говорят - .................................! - http://www.mmsbulgaria.com/
Излекувани от тежки инфекции българи - благодарение на MMS.
EDM electronics:
Въпреки, че сам си пиша в темата, целта е да разсея съмненията за ефективсотта на MMS, провокирани от колеги от форума, които вече просто няма какво да кажат.
До мен беше адресирано писмо от читател на форума, който също е имал намерение да сподели резултата от MMS, но след като е прочел мненията на някой тук се е отказал, не желае да убеждава никой насила и да влиза в спор. С негово разрешение, ще публикувам писмото му, като спазя желанито му да не разкривам самоличността му /естествено/.
ЦИТАТ:
Пиша за да потвърдя ефективността на препарата.
По някаква причина се заразих с дизинтерия. В тежка форма за малко да си ида от този свят.
Висока температура гърчове разстройство отпадналост до степен близка до загуба ба съзнание.
Агония от 5- 6 часа не знам как издържах. После 3 дена има мускулна треска от гърчовете.
Боляха ме дланите и върха на пръстите, дето бяха стиснати в юмрук.
Не можех даже да говоря.
Бърза помощ не си мръднаха пръста. Добре че беше баджанака да ми помогне със съвет.
Пих ММС първия път 2 капки и до половин час температурата почна да спада после 4 капки .
И окончателно си замина слезе до 35,6 а съм бил червен като домат. Не знам колко е била . Мерих я чак след като се почуствах добре и можех да мърдам и да се изправя. За 3 дни почнах да ходя и чак до 3 седмици ми се правяхя стомаха и червата . Дадох и на жената и нейната температура смъкна от раз, на тъщата беше съвсем в началото тя изобщо не я изкара . След дълги дебати дадох и на щерката на 5 год щото 1 седмица в болницата не можаха да и свалят температурата и си играят на тото 2 а жената беше против, но като я убедих и дадох само 1 капка и до там. Почна да се оправя.
Това е моя опит надявам се да е потвърдил още веднъж твоето убеждение в действието му за добро. хубавото от цялата работа е че свалих 6 кила и сега задържах теглото си и се чувствам много по добре.
Имам и още едно свидетелство. Когато започнах да го пия за първи път за около седмица като започнах с 1 капка на всеки час, на другия ден по 2 капки ми се махна хремата. Постоянно смърках лете и зиме а нощем спях с отворена уста защото не можех да дишам през носа изобщо. Все едно имах щипка. Сега не ми тече носа и си дишам спокойно и през двете ноздри и нощем дишам през носа за първи път в моя живот.
На скоро си ужулих крака и по стечение на обстоятелствата почна на бере. Пръснах от препарата само 2 пъти по схема описана в нета е не беше приятно първата вечер ме щипеше доста, но на втората почна да ме сърби. Което значи, че зараства. На третия ден си имаше здрава и суха коричка. Без превръзка съм и вече нося обувки без да ме притеснява, очаквам скоро и коричката да падне.
п. п.
Може да публикуваш това, но моля не споменавай ника ми не искам в никой да влизам в спор да убеждавам. Ти сам рабираш защо.
Аз с идеята за споделяне се регистрирах в форума , но като гледам съм отвратен. Пиша само на лични на който преценя за да избегна конфликти и все пак да споделя впечатления и да обменя информация. Ще ти кажа само, че който има очи вижда и който има уши слуша. Който има сърце разбира. С другите не се хаби не им е дошло времето ако изобщо дойде.
Ще кажа на бърборковците /едва се сдържам да ги назова поименно/ компетентни по всички теми, че това са доказателствата които търсят. Те така и не намериха и не представиха опровергаващи доказателства от тяхна страна за вредите от MMS, които така подробно - "научно" с формули описаха. Усещам ги от разстояние, че вече се съмняват в неаргументираните си твърдения и съм убеден, че при нужда тайно, без да споделят публично ще употребяват MMS, след като узнаха на какво е способен. Но де'т се вика: "Има грешка, има и прошка"
Поздрави и благодарности на човека, който сподели опита си за форума!
MrDeath:
Престъпна е баба ти!
Нищо лошо за жената де! Просто така е лафът.
Не мислите ли, че е доста силно да се говори за "самоубийство" и грехове? Факт е, че доста хора са го употребявали това нещо и не са умрели!
Сега за реакцията на FDA - ами всеки може да отиде на сайта им:
http://www.fda.gov/Safety/MedWatch/SafetyInformation/SafetyAlertsforHumanMedicalProducts/ucm220756.htm
и да прочете глупостта, която са сътворили. Ужасяващи последици с мигновено смъртоносно действие, свеждащи се до гадене, повръщане и диария. Признаците на обезводняване не ги слагам, щото са следствие от повръщането и диарията. Тези хора да са вдигали висока температура, да ги е болял оток, глава... Завиждам и на здравето, щом едно подрискване или повръщане ги ужасяват толкова! Честно! При това са си го написали в прав текст, че "може" да предизвика такива неща. Абе то и ракията ги предизвиква. Това мога да го докажа на всеки невярващ и ще повЕрва със сигурност. Само да не се отплесне темата в разсъждения за вредата от битовият алкохол.
Второ: Аз също не съм лекар, нито химик, но съм експериментатор и затова мога да предложа сравнително безопасен тест. Купувате си белина и въпросното ММС. Изравнявате концентрациите на 28% и мажете (външно) едната ръка с белината, а другата с ММС. Третирате така по схемата на ММС (през час, като се оставя да изсъхне). Наблюдавате прилики и разлики. Записвате. Споделяте. Последното, ако сте поне малко честни и доста смели. Аз поне няма да се смея на никой, който е твърдял нещо, а после си признае грешките. Че кой не греши! Вярвам че този експеримент е достатъчно реален и достатъчно безопасен. После химиците да умуват какво точно се получава и има ли двойка, или няма! BTW това с двойката така и не го разбрах. Според мен уравнението си е изравнено и двойки не му трябват. Явно е нещо очевидно и ще съм благодарен, ако някой ме светне на лични какъв е проблема. Благодаря!
Сега по темата. Аз също се сдобих с това ММС. Понеже една сутрин се оказах с изкълчен глезен, се образува оток. Сега мажа с ММС + ДМСО, всяко от които би трябвало да е много ефективно дори самостоятелно, но уви! Ефектът е 0, а отокът си е оток. Освен това боли. Ще пробвам и за някои други дребни болежки и ако все още има желание в този форум - ще споделя. Като цяло съм здрав, мисля достатъчно очистен, без сериозни проблеми. Кога гладувам, кога спортувам, кога си пийвам, кога не - това е! Доволен съм си от здравето и като така - не ме инересуват нито ММС, нито белини, нито други хлорни и взривяващи се субстанции.
Хайде всички със здраве и не се карайте!
Не знам дали можете да си прочетете писаниците, но не изглеждат прилично.
EDM electronics:
MrDeath, никой никога не е твърдял, че MMS лекува травми, счупвания, навяхвания, изкълчвания и т.н.
Нещо бъркаш инфекциите с травмите. Може да обработваш рана вместо с кислородна вода, без да ти изгори тъканите наоколо.
Реших повече да не пиша в тази тема, но почти всеки ден ми пишат хора, които имат положителен резултат и са доволни от употребата на MMS, та обещах да публикувам още една от многото споделени практики:
ЦИТАТ:
EDM electronics,
Ако искаш сподели още 1 анонимно за ММС у форума, но анонимно!
Аз също не желая да споря по тази тема. Трудно е да се убедят онези, които са преднамерени.
И така: MMS лекува тежки жлъчни кризи така, все едно в бърза помощ са ти сложили инжекции и систтеми. Има-няма от няколко пъти по 2-3 капки. А ако са 4 капки - трепе и чревни паразити. Очевидец! Всеки който яде предимно зарзават не е застрахован от не добре измити неща...
ММС-1, няколко по няколко капки 2-3 активирани действат на жлъчна криза така, както ако отидеш в бърза помощ да ти лекуват кризата. 4 капки трепят и чревни паразити . Доказано!
Но моля те поствай анонимно, не ме указвай като източник, нямам намерение да привличам негативна енергия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия