Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
MMS срещу фармацевтичните компании
fantom4e:
--- Цитат на: MrDeath в Юли 11, 2012, 12:51:35 pm ---Престъпна е баба ти!
Нищо лошо за жената де! Просто така е лафът.
Не мислите ли, че е доста силно да се говори за "самоубийство" и грехове? Факт е, че доста хора са го употребявали това нещо и не са умрели!
--- Край на цитат ---
Понеже е към този пост, който не се хареса на администратора и го изтри, ще отговоря:
За това е форум да обменяме мнения, смятам се даже за прекалено отворен към "чужди" мнения и смятам, че бих могъл да си променям, както мойто така и изказвайки се да променям на колегите мненията (ако).
Самоубийство се класифицира, ако си го правиш сам без чужда намеса и влияние.
Поста ми беше в смисъл (който убягна на някой), че подържайки тази насока има реална опасност да бъдете обвинени в убийство!
Иначе ми е ясно, безплатна реклама и стръв за нещастни и страдащи хора.
Поздрави!
MrDeath:
Твърди, твърди и още как! Само ДМСО би трябвало да помага много. Твърди се и за устната кухина, сливици, зъбен камък...
Но ще видим! Рано е още за резултати. Ще дойде и това време.
Maistora52:
Темата е изоставена, значи - всички са здрави, или поне не се оплакват! Браво!
Хайде сега, момчета, кажете откъде може да се набави Натриев Хлорит? Лимонтозу-то ще си го купя от бакалията! Питам за Натриев Хлорит, а не за ММС, който го продават на цени като за трой-унция злато. И не да ме шмекеросват с готварска сол или пудра захар, а точно Натриев Хлорит. Поръчвах го от две лаборатории - отговор: - не можем да ви продадем, не сте оторизирано лице!
Видно е, че разни мошеници са сложили ръка върху този химикал, с мерака да спечелят от препродажби на дребно и прочие.
Хайде сега, кажете ОТКЪДЕ да се поръча... а, и колко струва, например 500 грама?
Поздрави! Особено на EDM electronics - за отличните му мнения и постове тук!
fantom4e:
От всеки магазин за химикали...
http://www.acros.com/Ecommerce/msds.aspx?PrdNr=22323&Country=NULL&Language=bg
не знам дали е в някакъв списък (забранителен, оведомителен и т.н.)
EDM electronics:
Сигурно и безопасно MMS аз купувам от тук: http://www.mmsbulgaria.com/
Заявявам: пил съм MMS и щом още пиша тук, значи съм жив и по-здрав ;D - противно на някой прогнози ;D
Не е добре човек да се хвали със здравето си, най много да каже - не се оплаквам. С две думи бих казал: страхотен антибиотик в пъти по-безвреден от онези в аптеките или въобще безвреден. Добре е да се разбере, че MMS не е хлорна вар след гасенето с кисилината, също, че имунните клетки убийци - глобулините, убиват патогените /бактерии и вируси/, като ги изгарят чрез продуциране на хлор диоксид. Или хлор диоксида се произвежда по естествен път от имунната система.
Ако при пиенето се чувства отпадналост, гадене, това означава само едно - мъртви патогенни организми. След време това чувство изчезва и човек разбира и усеща, че онова срещу което се е борил вече го няма. Въпреки което, ако става въпрос за хронични инфекции, след определена почивка пак се продължава, защото все ще се намери кътче в организма, където хитрите и свръх умни микроорганизми да се скрият, докато премине опастността, при все още слабия имунитет и тогава е възможен рецидив.
Бих дал на умните следния съвет: Не слушайте псевдо лекари и плямпала-теоретици, а слушайте патила и практици! Не се увличайте в теории по парапсихология в които се твърди, че единствено позитивно мислене, гладуване и вяра могат да лекуват. Аз съм провел стотици гладувания /от кратки 3-7 дни до продължителни по 25 дни/ в продължение на 10-12 год. и въпреки всичко не успях да прогоня загнездели се надъблоко микроорганизми.
Малахов препоръчва всяка година противопаразитно лечение, дори два пъти годишно, въпреки прочистващото гладуване. А той не е никак проЗД човек и бих казал голям лекар, успял на първо място да излекува себе си. Колко лекари могат да се похвалят с това? Същото бих казал и за проф. Столешников. Това са хората на които трябва да се вярва.
Много мога да напиша по тази тема, но не виждам особен смисъл. За хората здравето е най-безинтересната тема, липсва им каквато и да било здравна култура, която е най-важна според мен. Хората са вещомани, материалисти и се развиват в тази посока, а здравето си оставят в ръцете на непознати - аз ги наричам заблудени некадърници.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия