Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Свободна енергия и механична антигравитация от Андрей Ермола

<< < (2/6) > >>

elektros:
Колега tobo1, не подценявай изобщо военната машина на голямата кафява мечка.....МИГ 29 има гравитационен генератор, който се включва само с цел рязка маневра за избягване на ракетен удар. Системата се управлява от електроника, включва се автоматично и това позволява завиване почти под прав ъгъл при скорост 2000км/ч.  Естествено при тази маневра пилота временно припада....При включване на генератора масата на самолета намалява 150 ПЪТИ...Затова не се разпада при маневрата. Защо не се използва  в постоянен режим? Изключително вредно за здравето на пилота,  полето не е добре екранирано или може би е прекалено силно....

ddimitroov77:

--- Цитат на: elektros в Септември 02, 2013, 09:08:44 am ---.....МИГ 29 има гравитационен генератор, който се включва само с цел рязка маневра за избягване на ракетен удар. Системата се управлява от електроника, включва се автоматично и това позволява завиване почти под прав ъгъл при скорост 2000км/ч.  Естествено при тази маневра пилота временно припада....При включване на генератора масата на самолета намалява 150 ПЪТИ...Затова не се разпада при маневрата. Защо не се използва  в постоянен режим? Изключително вредно за здравето на пилота,  полето не е добре екранирано или може би е прекалено силно....

--- Край на цитат ---

къде мога да прочета повече за този гравитационен генератор

elektros:
Не знам дали ще намериш свободна информация по този въпрос, знам това от изключително достоверен източник. А как работи и някакви технически параметри надали изобщо могат да се намерят свободно.  Предполагам  е военна тайна, само че аз не съм военен.... 

ddimitroov77:
винаги има предател :)....на мен ми е нужна съвсем малко инфо за да си обясня принципа, продължавам да търся...щом е истина.

Радико:
elektros, ddimitroov7

Древногръцките легенди и митове са хиляди пъти по достоверни от това твърдение за МиГ29. Теоретично, ама много теоретично има някакъв шанс да се промени теглото на даден обект, но за масата забравете просто. Масата си е маса и това е най присъщото свойство на веществото. Крайно грешно е да не се прави разлика между маса и тегло. Равенството между тях е една от основните измами на стандартния модел. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия