Благодаря на всички за мненията. Сутринта гледам анкетата беше 8/2, сега 10/8... явно не искате някой да ви казва истината или пък като се видя накъде отиват нещата се побутнаха в правилната посока
Извинявам се ако някой се е обидил от постовете ми, но не е това идеята - да, малко ми е къс фитила, но никога не тръгвам да нападам някого от първия, та дори и от втория път. Трябва доста да ми се изгаврят
за да си отворя устата.
Колега Електрос - нищо лично спрямо теб. Но когато отричате обективни факти, това е най-малкото неразбираемо и навява мисли за българския казан... Когато някой не може да направи нещо и не е разбрал кое как е, казва че не може да стане.
Не че не може - вие не можете! Което е съвсем, съвсем друга работа. Сори за което, но аз нямам нищо общо.
Друго нещо - ами дайте си малко зор да вникнете в това което говоря и поне ми погледнете сайта
www.optimizatori.com Там има раздел "Въпроси и отговори", снимки и прочее - и ще видите /и ти Електрос също/ че няма тръбички и др такива, а три поколения оптимизатори от които вече К3 с най-добри резултати и модулен монтаж, нямащ нищо общо със стандартните т.нар. Горивни оптимизатори. Защото се работи
с целия процес на изгаряне и всички компоненти в него - не само с горивото. Електрическа система, въздух също. Разберете -
такава система като К3 в момента няма налична никъде по света. Тече патентна процедура, минали са проучвания за новост и нещата са съвсем ясни. Вместо да се радвате, че българин е направил това изделие вие ме нападате... Странно, но обяснимо за нашия регион. Добре че има все още и някой незасегнат от подобни негативни ментални състояния
Аз не искам да ви продавам нищо. Имам си пазар и нямам интерес към това - нито тук във форума, нито в България като цяло. Имам си договор за чужбина с нарастващи обеми и си работя по технологизиране на процеса - машини, поточна линия и т.н. Бил съм организатор производство и плановик във голям завод в началото на трудовия си стаж и знам как. Така че нямам интерес да пиша по форумите и да се джафкам с някого.
Когато започнах за работя по тази тематика преди около пет години, пишех всичко тук - има огромни теми в раздел "Обработка на горивото..." - който иска, да чете. Дадох и основната методика за изработка на първия оптимизатор К1
съвсем свободно и подробно. Някой да е направил действащо изделие? Или да го е пуснал масово? Май само си приказвате...
Аз не мога така. Работя и напредвам по няколко проекта, като целта е да се ползват реално от масовия потребител. Не да си навивам тел в мазето при бурканите или да пиша глупости по форумите, това не е нормално развитие. Ако това ме прави нещо крив и негоден за тая мила родна действителност, ами ще си хвана пътя навън. Няма проблеми, хората ме канят и стоя тук единствено заради децата, че не са още съвсем големи.
Така че колеги, благодаря за анкетата и отношението - н ако искате и вие да вървите напред, а не само да пишете тук и да се ядосвате, направете поне едно нещо докрай и не хулете този, който работи.
Със здраве!