А България къде е. Подписах се на подписката изпратена до Борисов, за изпращане на представители от България на срещата. В крайна сметка ние пак ще си останем роби на Америка. Защо си мисля че правителствата мислят само как да разрушат страната, особено сегашното!!! Като се замисля, само за въздуха който дишаме не плащаме данъци, но и това ще стане както е тръгнало. Нека Борисов да изпрати представители на следващата среща и ще си променя мнението.
Фондация Кеше, поема риска и се опитва да промени светът към по добро, за нас обикновените хора. А къде сме ние сега, защо се отнасяме с недоверие към тази фондация и технологиите които предлага? Внедряването на тези технологии е неизбежно! Защо ние да не сме едни от първите.... ?
Хора, нали всички ние в този форум работим и обсъждаме технологии за свободна енергия, черпена от вакума и от къде ли не... Всяка една технология, реална или импровизирана, трябва да бъде проучена и разбрана, за да се докаже става ли или не става. Защо тогава има хора които с лека ръка отхвърлят всичко ново което не разбират, обявявайки го за поредната измама?
Извинете ме, но ме боли че сме гласували за хора, който мислят само за джоба си и не правят нищо за джоба на народа. Какво им пречи да изпратят представители, нима ще обеднее държавната хазна.
Май ще трябва да вземем нещата в наши ръце, крайно време е, не мисля че имаме друг избор!