С този клип искам да опровергая отчасти скептицизма на electros, че след 30х. км., при катализна електролиза "всичко алуминиево по мотора заминава"! Веднага бих казал ДА, НО защото "боклуците", които се продават на българския пазар (и не само на българския) имат за цел само печалба и никаква подплата с технически изисквания и/или познание! Липсват дори каквито и да било анализи на качество и състав на газа!!??
Колега Elektros, това за което пишете е вярно при условие, че подадете, произведения газ към двигателя направо от разширителния съд! В разширителния съд се намира и електролит! Независимо, че изходния отвор за газ се намира над нивото на електролита, частици от него се увличат заедно с газа!
Още 2006 г. мисля, Bob Boyce написа, и Патрик Кели публикува в известния D9pdf схемата на подаване на газ към двигателя! И тя е :
електролизер-бъблър-филтър 1 микрон-бъблър-двигател ! На този клип виждате лабораторна постановка на тази схема! В нея липсва само филтъра!
И така, какви са резултатите? Газов анализ не съм правил! Ще разберете защо! Използвах универсална лакмус лента!
Първо потопих късове в дестилирана и чешмяна вода!
Второ потопих късове в р/р дест. вода+ NaOH с изключително малка концентрация!
Трето потопих късове в 5% р/р NaOH !
Всички тези късове запазих за сравнение! По нататък теста продължи два дни!
1/ 2-3 часа газ директно от разширителния съд преминаваше през кондезен буркан (вижда се като пети съд в/у котлона) буркана беше потопен в друг съд със студена вода! Резултат печален за двигателя!
2/ 2-3 часа газ от разширителния съд през първи бъблър (най високата тръба) преминаваше през кондез-буркана! Резултата доста добър! Отворения буркан се опитваше да лъха на NaOH, а лакмуса се опитваше да премине към основно оцветяване!
3/ 2-3 часа газ преминаваше през постановката която се вижда на видеото! Резултата : дъхаше на "чист планински осиводород"
Наистина беше странен и сякаш приятен! Лакмуса се опитваше да клони към чешмяна вода, но сякаш и към дестилирана???
Това е, и аз не се страхувам да подам газ от катализна електролиза към двигателя!
Другата, за която само се пише още не е постигната !!!