Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Система умножения мощности на Fernando Sixto Ramos
miromad:
--- Цитат на: juliang в Юли 13, 2014, 01:12:38 am ---Ъъъъ... това се продава по панаирите и децата които играят с него му казват "Йо-Йо"... само вместо с верига е с връвчица.
--- Край на цитат ---
Ъъъъъ.... явно не си разбрал за какво иде реч и не си прочел описанието!
Maistora52:
Миро, това което обясни е ясно, но разработките с верижни предавки ги изоставих, защото зъбчатите ми колелета са (заводски) разкривени и не поддържат съосна успоредност - така веригата зацепва, а ако случайно премине излиза от венечното колело.
В идеята има "хляб", но в нея се намесва вече и гравитацията, и тя отива в друга посока различна от системата на Рамос. В тази идея факторът гравитация не се преодолява - винаги следва уравновесяване, и накрая маховикът ще се укроти в ДМТ. Трябва да се потърсят допълнителни решения, но при всички случаи не с верижни предавки - те са най-кофтите свързвания. Може би с "двойка" или "тройка" зъбни колелета, за да се запази или не еднаквата посока на въртене на двете оси, втори и т.н. допълнителни маховици... Виждам сериозно решение с елипсоидни венечни (верижни) колелета на една ос, поне 3-5 на брой, и съответните маховични - да се спускат и изкачват с различна скорост едно след друго - т.е. бавно да се спускат и бързо да се изкачват (т.е. слизащи към ДМТ да изостават, а изкачващи се към ГМТ да се забързват) - тази идея като частен случай я има приложена при последните модификации на арбалети и лъкове - но при тях естествено не са зъбни колелета, а просто улейни елипсоиди за да изтеглят тетивата с различна скорост и мощ.
...
Имаше клип в ЮТуб с разработка на зъбни колелета, като на самите з.колелета (1 централно и три планетни на по 120о) са разположени ексцентрично тежести, които се догонват и така правят опит да преодолеят ДМТ, но клипа е анимация, което подсказва, че не е решен проблема.
...
Моята идея е, че умножителят на Рамос може да се комбинира с магнитна схема.
...
Още не работи прикачването на клипове (поне при мен) и не мога да ви покажа тук как работи в движение конструкцията. Иначе успях да прикача снимка в предния си пост, на която е видна хибридната конструкция - два маховика, свързваща ги рейка, и магнитите по периферията на двата маховика. Не съм сложил само актюаторният магнит помежду двата маховика, който свързан с рейката, на която трябва да има и споменатата по-горе ускорителна тежест, задвижва саморазвъртането на маховиците.
Тук (също и в предния ми пост) давам линк към файлов сървър, където е качено клипчето: http://dox.bg/files/dw?a=af7f394564
Споко! - проста е тази механична конструкция, но не може да се направи от раз.
Vector:
майсторе-м/у магнитните дискове има железни планки -трябва да знаееш че пречат и спират магнитите !Всъщност не съм чел за какво става въпрос-само гледах клипа ...може пък нарочно да са там..
juliang:
--- Цитат на: miromad в Юли 13, 2014, 02:13:39 am ---Ъъъъъ.... явно не си разбрал за какво иде реч и не си прочел описанието!
--- Край на цитат ---
Искаш да акумулираш енергията от падането на диска в неговото въртене и да я използваш за да го изкачиш обратно.
Хора... осъзнайте се. Смешно е да очаквате да накарате една чисто механична система да се движи вечно, без да влагате енергия поне за преодоляване на съпротивлението на триене на детайлите с въздуха и помежду им. Айде, с тоци и магнити ... там нещата не са ми много ясни, предполагам че и там нищо няма да се получи, но за чиста механика... е лудост да очаквате КПД >= 1.
Иван Димов:
Майсторе, това показва, че практиката е най-добрият учител. Добре че си забелязал това "забързване-забавяне". То е много важно и аз го наричам енергиен обмен между две тела. При това, ако този енергиен обмен става без вход на допълнителна енергия, имаме увеличаване на общата за двете тела енергия. Това съм го разглеждал в моя тема. При теб свързващата рейка поема усилието, когато става това "забързване-забавяне" и така обменът на енергията става без разход на друга енергия. Ето какво бях казал на Velektra в тази тема:
Re: Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
« Отговор #1691 -: Днес 06.05.2014 в 01:58:36 pm »
--- Цитат --- Velektra, радвам се, че попита за механиката. Докато не разберем чрез механиката какво всъщност трябва да направим, едва ли ще имаме успех.
1. Трябва да имаме две тела, които да енергизираме предварително.
2. После двете тела трябва да обменят енергия взаимно - едното отдава енергия на другото.
3. Обменът на енергия между двете тела трябва да става без голям разход на друга енергия, която да провокира този обмен.
--- Край на цитат ---
При Рамос имаме точно това:
1. Предварително ускоряване на двата маховика.
2. Те обменят енергия помежду си.
3. Това става без разход на друга енергия.
Това ускоряване, обмен и консумация на енергия става за милисекунди, но така инерционността е впрегната в действие. Разбира се и клатещият се маховик има някаква роля, но и тя е инерционна. Важното е да се запомни, че когато две тела обменят енергия, като едното се ускорява за сметка на забавянето на другото, имаме увеличаване на общата за двете тела енергия. Прилагам файл с формулите за енергията в граничен случай, когато едното тяло отдава напълно енергията си на другото и спира (V=0). Използвал съм закона за запазване на импулса - той (импулсът) е един и същ преди и след взаимодействието на двете тела. Но енергията се удвоява, когато едното тяло отдава напълно импулса си на другото. На практика е трудно по-бавното тяло да отдава енергия на по-бързото, но явно e възможно. Друг пример на подобен принцип мисля, че е изпомпването на вода чрез затваряне на клапан, който спира широк поток вода и тя е принудена да се отклони по тясна тръба с висока скорост. Така имаме забавяне на част от водата, но ускоряване на малка част от нея до по-високи скорости. С други думи, имаме енергиен обмен на предварително енергизирани частици. Истината е някъде там!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия