Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства

Система умножения мощности на Fernando Sixto Ramos

<< < (9/12) > >>

Maistora52:
  Vector и juliang, отбелязвам следното:
Двете планки между двата диска (маховика) са от месинг, и въобще не пречат на магнитите от двете страни. Същите две планки са опори за специален магнитен актюатор, който ще върти маховиците и който ще е свързан лостово с Рейката между двата маховика - и така ще се използва за завъртане на същите.
Това, което правя е Магнито-Механичен Умножител - хибрид между мои конструкции и тази на Рамос. Чрез Механичния Умножител на Рамос знаем, че има задвижващ електромотор - примерно с 1 кВ мощност, а включен същия към Умножителя, задвижва Генератор от примерно 5 кВ - изваждаме загубите и има чисти най-малко 2-3 кВ получени от Умножителя.
Разровете клиповете и текстовете за това устройство в Мрежата и обогатете размишленията си.

Просто, както казах в мой пост по-горе, свързах два маховични диска вместо със зъбни колелета - с Лоста на Рамос. Наредих си магнитите, побутнах и... "оно мръдна самостоятелно" най-неочаквано... !
Нищо повече не съм казал, не съм мерил КПД-та, СОР-ове, и ... само се обнадеждих, че Умножителят на Рамос върши чудесна работа.
Колега Димов, бързам да кажа, че не става въпрос за "обмен на енергия между две тела"... така както би го възприел простосмъртния читател. Нямаме две отделни тела! Свързани помежду си, двата маховика са вече Едно Тяло.
По-просто е: При Умножителят на Рамос имаме използване на масивни тела (маховици) съхраняващи енергия, т.е. те са нещо като механични кондензатори, които са свързани с лост (рейка) - тук са в сила единствено формулите на Нютон, за инерция, за равноускорително и равнозабавително движение И то по Окръжност, включват се Центробежни сили, и нещо като "енергийна люлка"... Двата маховика свързани с рейка, не са две отделни тела вече, за да обменят енергия - т.е. те нищо не обменят помежду си. Но се получава нещо като ... хмъ! Учените още не са измислили думата, но не става въпрос за запазване на импулса... той просто е следствие, а не причина ...
Просто, който иска да разбере принципа, трябва да хване рейката между маховиците с ръка и да проследи нейното движение, наблюдавайки в същото време самите маховици...
Този феномен НА "ЗАБЪРЗВАНЕ И ЗАБАВЯНЕ" НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, АКО РЕЙКАТА СЕ ДВИЖИ УСПОРЕДНО ОКОЛО ЦЕНТРОВЕТЕ НА ДВЕТЕ ОСИ - т.е. когато двата маховика се въртят в една посока, А САМО КОГАТО СЕ ВЪРТЯТ В ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПОСОКИ - както е показано на схемите в първия пост на тази тема.

Иван Димов:
   Майсторе, тя науката е малко дребнава. Дори и целите тела ги разглежда като мислено ги разделя на части и изчислява като смята за всяка част поотделно, после сумира всичко и накрая не винаги се получава това, което експериментът показва. Нали видя моя механичен провал с центробежните сили - там всичко го бях сметнал по всички правила, но експериментът показа друго. При сметките е важно всички движения да се отчитат точно. Аз бях смятал за въртене без търкаляне на ролките, но при експеримента те се търкалят и може би затова не излязоха сметките. Но при моя експеримент движенията са твърде сложни за смятане. Има обаче някои движения, които са твърде прости и елементарни като това на двете топчета с еднаква маса. (Виж файла от предния ми пост.) Те първоначално се движат с еднаква скорост, а после едното отдава енергията си на другото и спира. Елементарните сметки при това показват удвояване на общата енергия. Сложното на практика е да накараме забавящото се топче да отдава енергията си при това забавяне на другото топче без разход на друга енергия. При твоите два маховика, които се въртят противоположно имаме нещо подобно. Нали сам каза, че има забързване-забавяне. Нека за по-ясно го кажем така. Ако единият маховик се движи със строго постоянна скорост, то другият би се движил с променлива скорост, т. е. той ту ще се забързва, ту ще се забавя. Аз доколкото разбрах, свързващите планки на двата маховика са с неизменна при въртенето дължина, нали така? При това положение, ако увеличиш диаметрите на дисковете, за които са закачени планките, ще се получи по-голяма разлика между "бързата" и "бавната" скорост на единия маховик (при неизменна скорост на другия). Същото би се получило и при приближаване на двата маховика един към друг като цяло. Ти може и да целиш точно обратното - почти постоянна скорост и на двата маховика. Тогава колкото двата маховика са по-далече един от друг (т. е. центровете им са по-далече, което ще рече, че са с по-голям диаметър) и дисковете за планките са с по-малък диаметър - толкова по-добре. За мен обаче е извънредно интересно това "забързване-забавяне" - там е истината. Решил съм да прегледам в нета какво има за онези клапанни помпи, за които писах в предния пост. Имам идея и за реализация на същия принцип при токовете.

Maistora52:
Братко, Иване, съгласен съм с всичко, което казваш. Така е!
Интересното е, че никой до момента не се е задълбочил върху феномена на това "забързване-забавяне" - поне не е известен такъв някой. Факт е обаче, че този феномен съществува.
За да забележа този феномен ме предизвикаха отг. № 5 на Strike -  http://mazeto.net/index.php?topic=7021.msg44483#msg44483  и по-точно следната негова забележка - виж подчертаното:
Цитат:  "Принципната анимирана схема, дадена ей така, на добра воля, от Дарси Клайн и Арто Хейно (за пояснение), не е вярна и е елементарно сбъркана. Тежестта, която е разположена между двете оси на устройството, според мен е разположена на ексцентрични лагери и се движи, на пръв поглед, като на нарисуваната схема. Това движение, обаче е невъзможно, поради факта, че разстоянието от най-горна точка на едната окръжност до най-долна на другата, е винаги по голямо от разстоянията между най-левите и най-десните им точки. Образно казано, тази ос (от схемата) трябва да е от ластик за да му сработи системата."
... и отг. 12 - http://mazeto.net/index.php?topic=7021.msg44535#msg44535  където допълва следното:
Цитат: "На първата снимка (схема), в долния край, пише много ясно кой я е направил - Arto Heino. Абсурдното й движение е направено от Darcy Klyne.
Поради тази причина обсъждахме Дарси Клайн - защото анимацията му е грешна..."[/color]
...
Трябва да поясня, че това, което е в анимацията и на схемите на тези Дарси Клайн и Арто Хейно, наистина е погрешно, но това са схеми и анимации, и е възможно да не е обърнато внимание на съответния феномен със "забързването на първия и успоредното забавяне на втория, и веднага последващото обратно - забавяне на първия и забързване на втория - и то в зоните около ГМТ и ДМТ" - пораждащо се при Движението на Маховиците на живо.
...
Ще взема да обработя схемите от първия пост и да ги пусна тук, за да се вижда точно какво е естеството на феномена, вследствие на който имаме и Умножение на Мощността.
...
Искрено съм благодарен на Страйк за горното му мнение, тъй като от него изскочи "чисто бяло зайче"!

Иван Димов:
   Прилагам файл за онагледяване на движението при Рамос. Червеното лостче е с неизменна дължина. При въртенето двата маховика ту се забързват, ту се забавят като енергията прилива от единия към другия и обратно. Явно този обмен на енергия е в основата на прираста на общата енергия.

Velektra:

--- Цитат на: Иван Димов в Юли 15, 2014, 10:31:07 am ---   .... Явно този обмен на енергия е в основата на прираста на общата енергия.

--- Край на цитат ---
Най-после разбрах!
Общата енергия се увеличава, когато има обмен на енергии!  :o
Значи две тела започнат ли да си обменят енергиите, общата енергия се увеличава!
А аз си мислех все за варианта: "Взел Кольо - дал Кольо"  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия