Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Система умножения мощности на Fernando Sixto Ramos
strike:
И понеже името ми бе споменато, да се включа и аз. :-)
Майсторе, мерси за думите. Дано наистина изскочи нещо от това.
Аз отдавна направих реплика на Рамос (от метал) и се държи доста добре.
Развъртам я с 280 ватов двигател, но така и не намерих подходящ генератор за да я тествам до край.
Последните месеци не ми остава време да се занимавам с нищо, но с помощта на Bat_Vanko скоро ще направя тестове с генератор и ще пиша.
Това, което забелязвам, когато се развърти системата в правилната посока е, че се получават серия от "удари" върху задвижващата ос.
В зависимост от тежестта на маховика, ударите са по-силни или по-слаби - маховика може да е разположен вертикално и хоризонтално.
И още нещо - един оборот на 1-ва ос не е равен на един оборот на 2-ра ос.
Моето уважение към всички Ви, но ...... Хора експериментирайте не спорете за величието на теорията.
Майсторе, Успех !
Поздрави на всички.
Maistora52:
Страйк, предполагам, че задвижващата ти ос получава тези удари поради точно споменатото "забързване-забавяне". Този проблем се решава с абсолютно прецизирана дължина на свързващата двата маховика РЕЙКА. Дължината й трябва да е равна точно на разстоянието между центровете на двете оси. Ако въпреки това продължава да удря, проблема може да е в неправилна позиция на ексцентричните лагери и захванатите за тях оси - това захващане трябва да се направи регулируемо - изместване с 1 градус напред или назад вече е причина за удряне, и не само на задвижващата ос, и другата бива удряна.
Удрянето може да е причинено и от вертикалната рейка с тежестта. Правилното й позициониране по дължината на свързващата маховиците рейка може също да реши проблема, ако това е причината.
Ако при всички настройки и регулирания пак се получават удари, изходът е само един: РЕЙКАТА трябва да се направи на принципа на як (спирално) пружинен амортисьор, да обира луфтовете, т.е да имаме едно леко свиване и разпускане в трудните зони.
...
Не съм съгласен с тезата, че:
--- Цитат на: strike в Юли 18, 2014, 09:50:39 am ---... един оборот на 1-ва ос не е равен на един оборот на 2-ра ос.
--- Край на цитат ---
- орбитите на маркерни точки на двата маховика, и двата ексцентрик-лагери са еднакви, различна е секторната им скорост - т.е. наличното "забързване-забавяне".
Ако оборотите се различаваха, щеше да последва незабавно спиране на конструкцията.
Dedo pop:
Поредната глупост.На тоя принцип има изработени хиляди машини и се наричат вибромаси /да не се бъркат с вибратори/. Няма работеща сама. Добавянето на махалото не помага.
Vector:
Би треало да може да се направят няколко такива у-ва които да се свържат в паралел и да се само-задвижи
ddimitroov:
Някой работи ли още по Ramos?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия