Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
БЕЗКРЪВНИТЕ ОПЕРАЦИИ - лъжа или истина
Радико:
@ amdatlon
Ако разгледаме целите които си поставяме в този форум през призмата на изказването в по горната ти публикация, то ти какво търсиш в този форум. Човече бягай далеко купи си рутер и забрани в него всякакъв трафик към IP адреса на този форум. тук всичко е сатанинска работа. Дори правата на администраторите са записани като числото 666.
за справка виж този линкhttp://fun-6.com/sme6ni-tekstove-pismo-pop.htm][url]http://fun-6.com/sme6ni-tekstove-pismo-pop.htm[/url]
А за останалите:
Тази тема май сме я дъвкали вече, аз бях пускал линкове за лечителите от остров Борнео преди година-година и половина.
На невярващите бих казал, че колкото е възможно да се получи свободна енергия толкова е възможно и да се лекува по този начин. Още господин Ръдърфорд е доказал, че ако увеличим атомите до размер на футболни топки разстоянието между тях ще достигне около 30-40 м. Какво точно пречи две толкова рехави редици да се разминат "тази на тялото на болния и тази на ръката на лечителя" само един господ знае.
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Ноември 01, 2012, 10:17:19 pm ---На невярващите бих казал, че колкото е възможно да се получи свободна енергия толкова е възможно и да се лекува по този начин.
--- Край на цитат ---
Взе ми думата от устата.
Технологията на Кеше не е ли това, СЕ+медицина?
sheki:
Ако всички хора мислеха праволинейно и да вярват на единици не ми се мислеше до къде щяхме да сме. От време на време трябва да се свалят "капаците" и да изритаме от гърба си тези които ни яздят.
mi68:
Здравейте,
На мен кадрите ме харесва. На клипа примерно се вижда как лечителя концентрира енергия и реже пациента, това е ясно, на механизма на моментното заздравяване не ми е ясно, прави времево изместване, но синхрона между ръка и съзнание ми бяга. Аз съм доволен, от тези демострации доста неща могат да се осмислят.
Друго 666 е число на Дявола, но може се да се напише и 666 е число на Знанието, знанието може да е разрушително или съзидателно.
Излиза тесен специалист идиот в широкия смисал на думата.
Радико:
Алтиум, толкова ли ми е странен и неразбираем хумора А и направи ли си труда да прочетеш писмото на отец серафим. Позицията ми е диаметрално противоположна на това което смяташ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия