Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Компютри, ECU, диагностика
DIY EFI MegasquirtAVR управление на впръскването
Ksurnev:
Ееее, Радико, не съм говорил за ТОПЛАП...!
m1t1k1:
Привлечени са хора сорса е готов до колкото знам програмирането ще стане, ама половината съпротивления да речем им няма стойностите, като отвориш схемите пдф файловете от папка pcb от там гледаме и набавяме нужните! НО май най лесно ще стане ако намерим някой мега по евтина?
mzk:
А планирате ли и управление на впръскването или остава с карбураторите?
valex:
С един колега от форума коментираме в момента схемата.
Според мен схемата на става. Съответно и софтуера.
Схемата на аналоговите канали е "сбъркана". По-скоро е оставена за до разработване(доуточняване). Съпротивленията на входа към 12V и GND са грешни. Или не се поставят или се слагат защитни диоди (+R) на аналоговите входове. Другите съпротивления към ОУ са за определяне на усилването, а това зависи какъв аналогов сигнал ще влиза там.
Най-големия проблем (както писах) е ,че няма "развитие " проекта- Има само един канал за бобина. А според мен трябва да са поне 2 и да има възможност да управлява инжекциони.
Dedo pop:
Ако смяташ че с по-добро запалване ще постигнеш значително повишение на мощността дълбоко грешиш. Дай малко повече сведения какъв двигател ползваш и какво си направил по него.
Карбураторите са хубави.Първата ми Алфа беше с такива. Сигурен ли си че
-има синхронизация на двата карбуратора?/Ако не знаеш как се прави ще ти обясня/.
-че карбуратора осигурява количеството качествена смес в необходимите ти обороти.
Какво имам в предвид? За да осигури необходимото количество и качество на горивната смес скоростта на въздушния поток в дифузьора трябва да е в определени граници. Извън тези граници горивната смес не е с необходимото качество. В следствие на което имаме не пълно изгаряне-забавяне на фронта на горене в началния момент ,което забавя целия процес на горене. И съответно не може да оползотвориш енергията на горивото.Така че Дори и да осигуриш перфектното запалване наличието на гориво въздушна смес с не оптимално качество не дава забележим прираст на мощност.Не казвам че не е по-добро но няма да се получи това което очакваш.
Съдейки по поведението на Алфата на пътя ми се струва че тия карбуратори са оптимизирани за високи обороти а на теб ти трябва мощност в ниските и средните обороти.Пътувах често от Пловдив до Велинград с нея и от Варвара нагоре почваше мъката- втора, трета, тук таме четвърта.На високите обороти нямаше мощност.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия