Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (32/202) > >>

Радeв:
Перка на радиатор от някъв мерцедес.

broiko:
Привет  експериментатори !Да сложим един до друг два сравнително еднакви мотора  БЕДИНИ  със сигнатури  „1“  и  „ 2“.
И така, ако  мотор   „1“  зарежда  захранващата  батерия  на мотор   „2“, а мотор  „2“ зарежда   захранващата батерия на мотор  „ 1“, ще има ли безкрайна работа ?!?
Както чета  изказвания,  че има остатъчни енергии, тогава сме открили    perpetuum mobile.  Дали не трябва да бъдат на една ос или с отделни механики  незная. Някой правил ли е опит ?

coke2k:
Аз доста време се бях заиграл с Бедини устройства, но не успях да постигна нищо друго освен грешки в измерванията. Като цяло много много далеко от свръх единица бяха всички опити, но на който му се занимава успех.

Радeв:
И на мен някой неща в приказките на Джон Бедини не ми се вързват, но в по-голямата си част смятам че са верни. Устройството му преодолява сериозни механични загуби за да бъдат генерирани импулси. Но пък може и така да увлича етера, знам ли ...
В едно филмче той демонстрираше как с една глим лампа свети само с единия си терминал, а другия го опира на пластмасата на акумулатора. Възможно е да има следи от електролит и за това да светва, не е чак толкова високо напрежението за да има повърхностни потенциали.
Освен това той е човек от старата генерация с афинитет към релета и контактори...
Моето мнение е че би трябвало да му работи генератора, но този модел си е неефективна СЕ машина. Тесла  за това и започва да работи с по-високи честоти в разработките си за да увеличи порциите СЕ.
По-скоро НЕГ ми привлича вниманието, струва ми се, че ако се изпълни със качествен ферит и магнит че ще даде резултати.

velstar:
Генератора на Бедини, показва един от принципите за извличане на малки порции енергия от динамичния вакум. Този генератор на Бедини е само за демонстрация и има ефективност около 1-ца. По принцип, енергията в изхода е лъчиста и не може да се измери с измервателните уреди, които се използват масово в момента. Единствения детектор за наличието на лъчист поток е глим- лампата, която започва да свети  при докосване на генератора с единия извод.

--- Цитат ---В едно филмче той демонстрираше как с една глим лампа свети само с единия си терминал, а другия го опира на пластмасата на акумулатора. Възможно е да има следи от електролит и за това да светва, не е чак толкова високо напрежението за да има повърхностни потенциали.
--- Край на цитат ---

Това е защото генераторът извлича радиантна енергия, а както знаем нейната естествена среда за разпространение е пространството (етера), а не проводниците. Това са "токове на Тесла", които запалват глим лампата и е признак, че генераторът работи правилно. Ако глим лампата не светне, дори и да върти ротора, генератора няма да работи правилно и няма да зарежда акумулатори.
Бедини работи усилено върху новите си модифицирани генератори без подвижни части, които дават много по добри показатели и както той спомена, в момента се използват за захранване на малки разузнавателни Американски подводници. Подробности по новите генератори, Бедини не показва, а само споменава за тях.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия