Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
madsatbg:
--- Цитат на: coke2k в Юни 30, 2015, 11:56:17 pm ---Въпроса с файдата остава. Има или няма файда?
--- Край на цитат ---
След три "зареждания" с ГОГО 1 и последвало разреждане с 21 вата крушка, акумулатора на сутринта е отново 10,5 волта. :-\
Сега го включих на конвенционално зарядно, ще го зареждам 10 часа.
И ще видя на сутринта дали има промяна. ;)
поздрави
п.с.coke2k ти май нещо не си доразбрал, става дума за "скапани", бракувани акумулатори, които да се възстановят, ако може разбира се....
elektros:
:) Напрежение от 10,5 си е точно мъртва клетка. Отново и отново откриваме топлата вода... Шанса е при зареждане с импулси да се разбие сулфатизацията, която е окъсила плочите. Само че по електронен път това е в пъти по-лесно да се постигне и да се контролира. Май досега никой не е успял даже и акумулатор да възстанови с това Бедини.... ;D
madsatbg:
Ето така зареждам конвенционално акумулатора:
mi68:
Здравейте,
Дипломната ми работа бе на тема" ускорено зареждане на акумулатори". Импулси се подават за зареждане и импулси за разреждане. Зареждащите импулси са да се отстрани електростатичния водород, който е изолатор и възпрепятства зареждането. Импулсното зареждане е да се получи ударна вълна и да разбие сулфата по плочите. Установката не е лоша, но за всеки акумулатор трябва личен режим в зависимост от състоянието му.
За СЕ мисля трябва да се ползва съвместно електромагнитно и инерциално (гравитационно) поле. Само с електромагнитно поле, което е съставено от електрическо и магнитно не става. Ползвам палачинкова патентована намотка на Тесла, намесват се центробежни сили.
При Бедини гледам също накуп навити соленоиди, където се намесват тези сили. При неправилна репликация инерциалните сили са слаби и самозахранване липсва.
П.П.В 1913г. Манделщам и Папалески регистрират електрони движещи се по инирция в проводник. Явлението не е ново трябва, да се дигне честотата и да се ползва.
1К=5,7.10^-9 грама; 1К=1А/1сек, където 1К е Кулон.
coke2k:
Мадсат, аз предполагам че се опитваш да възстановяваш повредени батерии ама с тях не може да се прецени енергийния баланс вход/изход, прекалено много случайности се случват и грешката е безобразно голяма. Ама нищо де, очаквам с интерес анализа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия