Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (63/202) > >>

Михаил Кузмов:
Релетата jul... заместват MOSFETите, read контактите заместват hall датчиците. Това е експериментална играчка. Липсва генераторна част. Единствено сходство с Бедини е в такта push-бута ! На диска са начертани секторите в които се упражнява движещо усилие в/у ротора. Секторите в които няма усилие, са обозначени с Х. За мен главен недостатък на този мотор е такта push-бута. При Бедини той е единствен. В играчката имам такт pull-дърпа. Когато магнита приближава бобината, тя е поляризирана така че да дърпа. Ако тази поляризация продължи, магнита ще застане с/у бобината която няма да иска да го пусне. Малко преди този момент имаме s-стоп. На бобината е отнето захранването. Магнита подминава малко бобината, и на нея се подава обратна поляризация. Осъществява се такта push-бута. Усилието на такта push-бута е насочено по радиуса към оста. Което за мен е недостатък. А усилието на такта pull-дърпа започва под ъгъл по малък от 90 градуса спрямо радиуса и завършва с ъгъл почти 90 градуса. Това го прави мн. по ефективен. В новата ми конструкция недостатъка на push-бута такта е отстранен. Практически оста изпълнява само функция на фиксатор на центъра и не изпитва никакво усилие. Това е последно писане в темата. Новата ми конструкция няма нищо общо с Бедини. Това е !
Поздрави ! Знаете каквото трябва ! Използвайте го !

Yoro:
Здравейте колеги!

Някой ме питаше защо съм зареждал батериите и с нормална енергия след като са обработени с генератора.Това го правих защото така обяснява Бедини.
Не го правих за да ги до зареждам.Първо ги разреждах и тогава ги зареждах с нормална енергия.
Оказа се,че въпреки твърденията на Бедини, че след като са заредени с генератора се зареждат много трудно с нормална енергия при моя генератор се получава точно обратното.След като батерията е заредена с моя генератор се зарежда много бързо и с нормална енергия.
Вече не ги поставям на колите както са заредени от генератора и ефекта е още по голям.
Това което дискутирате за произведенията на caduceus само доказва,че има такава енергия и трябва да се научим да я използваме а не да злословим.
Има автомобили на който като поставя заредена с генератора батерия ефекта е по тих двигател, но без икономия и такива на които прави и икономия.Предполагам подобен ефект се получава и от устройствата на caduceus.Това е така защото софтуера е различен и вече съм почти сигурен, че става въпрос за различни енергии.
Ние тепърва ще разберем надявам се за какво става въпрос. Моето устройство прави невероятни неща , но не може да се отрече, че и изделията на caduceus вършат работа.Това, че са несъвместими просто доказва, че става въпрос за различни енергии.Ние всички непознати ни енергии сме ги кръстили хладно електричество.Видно е, че ги има, но са различни и ще мине време докато успеем да ги разпознаваме и класифицираме.
Също се оказа, че тези които не са направили работещо устройство са най компетентни и яростни опоненти...

Искам да ви пиша, че темата ми се появи на най неподходящото место и с такова име за да стане това което се получи...

Който може да мисли ще се сети и няма да пита защо..

Поздрави и успехи в областта!

coke2k:

--- Цитат на: Yoro в Октомври 27, 2015, 01:46:14 pm ---
Също се оказа, че тези които не са направили работещо устройство са най компетентни и яростни опоненти...

--- Край на цитат ---

Аз искам да попитам, има ли някой който е направил работещо устройство и по какво се различава работещото от неработещото.

g1905:

--- Цитат на: Yoro в Октомври 27, 2015, 01:46:14 pm ---
Вече не ги поставям на колите както са заредени от генератора и ефекта е още по голям.

--- Край на цитат ---
Това не го разбрах.

Yoro:
Опа  :)

Вече ги поставям на колите както са заредени от генератора и ефекта е още по голям.

А какво ли значи?Работещо устройство....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия